Vesti
Žuta štampa
Vlada zaslužuje pobedu
01.06.2012. 20:00
Izvor: Press
Vlada zaslužuje pobedu
Najizdržljiviji - Nikola Šoć, Milan Gromilić i Sebastijan Flajs veruju da će Vlada Vuksanović osvojiti titulu jedinog preživelog i nagradu od 50.000 evra, dok njihov favorit žali što u završnici rijalitija nema nijedne žene
Finalisti „Survajvera" Nikola Šoć, Milan Gromilić, Vlada Vuksanović i Sebastijan Flajs u zajedničkom intervjuu za Press otkrivaju da li se nadaju pobedi i ko od njih četvorice najviše zaslužuje titulu jedinog preživelog.
Četiri Robinsona pričaju koji takmičar ne bi trebalo da bude u završnici rijalitija, koje je zakazano za sutra veče i na šta bi potrošili 50.000 evra ukoliko bi pobedili.

Šta očekujete od finala i da li se nadate pobedi?
Nikola: Očekujem da sve protekne u najboljem redu i da bude fer glasanje. Ne očekujem pobedu, opušten sam. Kako sada stvari stoje, ne verujem da ću pobediti. Ipak, sve je moguće.
Milan: Očekujem da se ludo provedemo. Došao dam dotle i sada je sve u tuđim rukama, ništa više ne zavisi od mene. A što se pobede tiče, ne bi bilo fer da se ne nadam pobedi posle svega kroz šta sam prošao i dokle sam stigao.
Vlada: Očekujem da bude veoma zanimljivo i neizvesno do kraja.
Sebastijan: Iskreno, ne očekujem baš ništa. Ne nadam se pobedi, jer mislim da sam bio previše iskren da bih pobedio.

Ko vam je najveći protivnik u finalu?
Nikola: Vlada se do sada pokazao kao najveći favorit. Ipak, ko god da dobije nagradu, biće zasluženo i radovaću se toj pobedi kao da je moja.
Milan: Nemam protivnika, svi su mi prijatelji. Samo je pitanje kako je plemensko veće videlo nas finaliste.
Vlada: Svaki takmičar je jak na svoj način, ne mogu apsolutno da izdvojim nijednog, ali žalim što se nijedna žena nije našla u finalu.
Sebastijan: Mislim da Nikola teško može do pobede i da će se glavna bitka voditi između Milana i Vlade.

Da li se neko nezasluženo našao u finalu?
Nikola: Svi koji su u finalu tu su se našli zasluženo.
Milan: Svako se tu našao zahvaljujući svojim zaslugama i trudu.
Vlada: Niko ne može da se nađe nezasluženo u finalu. Svako ko je tu, očigledno tu i treba da bude.
Sebastijan: Ljudi pričaju da je možda Nikola nezasluženo u finalu, ali ja ne mislim tako.

Na šta bi potrošio nagradu vrednu 50.000 evra?
Nikola: Brzo bi se to potrošilo u krugu familije. Imamo dosta stvari da pokrpimo (smeh).
Milan: Pošto smo Katarina i ja konkurisali da dobijemo stan kao mladi bračni par, novac bih iskoristio da platim učešće i tako konačno obezbedim krov nad glavom svojoj porodici.
Vlada: Nikad ne pričam o stvarima koje se još nisu dogodile, ali sigurno bih veliki deo novca izdvojio za završetak studija i dalje obrazovanje.
Sebastijan: Svašta bih uradio s tim novcem. Prvo bih sebe častio nekim putovanjem na jesen ili zimu, najverovatnije bih ponovo posetio Kostariku. Onda bih kupio neku nekretninu na ostrvu Cres, koje je moj Neverlend.