Vesti
Žuta štampa
Vip Survivor: Pobednik Vlada Vuksanović
03.06.2012. 14:00
Izvor: svet
Vip Survivor: Pobednik Vlada Vuksanović
Četvrta sezona "Survivora", a druga po redu sa poznatim ličnostima posle više od mesec dana provedenih na ostrvu dobila je i svog pobednika, a to je Vlada Vuksanović koji je osvojio nagradu od 50.000 evra.

Na Kostariku je otputovalo 18 poznatih ličnosti iz celog regiona. Borili su se sa surovim uslovima i još težim zadacima, borili su se jedni protiv drugih i sami protiv sebe ukupno 37 dana.

Četvoro je ušlo u finale, a titulu jedinog preživelog takmičara osvojio je Vlada Vuksanović.

Veče je započelo uz pesmu Tonija Cetinskog "Opet si pobijedila" koji je uprkos operaciji zuba došao da podrži takmičare.

Drugi muzički gost bio je pobednik "Prvog glasa Srbije" Davor Jovanović koji je u finalnoj večeri premijerno izveo pesmu "Hipnoza bez granice".

Andrija Milošević i Marijana Batinić preuzeli su voditeljsko mesto od Milana Kalinića i Antonije Blaće kako bi pozdravili članove Velikog veća koje su činili: Aleks Grdić, Ava Karabatić, Martina Vrobs, Mia Begović, Kristina Bekvalac, Maja Lena Lopatani, Ognjen Kajganić, Radovan Stošić, Žare Berber, Marko Karadžić, Neven Ciganović i Jelena Maćić. Iako su tokom takmičenja diskvalifikovane zbog grubog kršenja pravila u publici su se pojavile i Stanija Dobrojević i Aleksandra Nakova.

Ovacije u studiju nastale su tokom ulaska četvorice finalista: Milana Gromilića, Vlade Vuksanvića, Sebastijana Flajsa i Nikole Šoća.

Finalisti i ostali učesnici rijalitija večeras su se prisetili svih lepih i ružnih stvari koje su im se dogodile na pustom ostrvu: gladi, otrovnih zmija i insekata, spletkarenja, svađa i ogovaranja, kao i nepristojnih ponuda.

Svako od finalista dobio je mogućnost da ubedi člaove veće zašto je baš on zaslužio pobedu. Četvorica finalista složila su se u tome da nemaju šta puno da ih ubeđuju, jer se jako dobro poznaju i da veruju u njih da će doneti pravu odluku.

Izbačeni takmičari postavljali su pitanja finalistima kako bi na ovom posledjem plemenskom savetu razrešili sve nesuglasice i na adekvatan način izabrali pobednika.

Za to vreme i publika iz celog regiona je porukama davala glasove svojim favoritima, a njihovi glasovi biće pridodati glasovima Velikog veća.

Usledila je još jedna muzička pauza, a kao gošća se pojavila Nataša Bekvalac, čija je sestra Kristina bila jedna od učesnica rijalitija, koja je premijerno otpevala novu pesmu pod nazivom "Pozitivna".

Konačno je došao i veliki trenutak kada će izbačeni takmičari glasati i odlučiti pobednika četvrte sezone, a drugog po redu "Vip Survivora".

Dok su se sabirali glasovi publike, na bini se pojavila i Severina koja je posle četiri meseca prekinula porodiljsko bolovanje i vratila se na muzičku scenu sa novim singlom " Italiana" koji je u duetu otpevala sa Anom Bebić.

Publika je ovoga puta svoje poverenje ukazala Avi Karabatić, dok je Veliko veće dalo podjednaki broj glasova Vladi Vuksanoviću i Milanu Gromiliću. Avin glas je na kraju bio presudan, a pobedu je donela Vladi Vuksanoviću.

U ime redakcije Svet Plus, Vladi Vuksanoviću čestitamo na pobedi u ovogodišnjoj sezoni rijalitija "Vip Survivor".