Vesti
Žuta štampa
Nataša Bekvalac: Želim, ali ne mogu svima da se dopadnem!
05.06.2012. 12:00
Izvor: Svet
Nataša Bekvalac: Želim, ali ne mogu svima da se dopadnem!
Nataša Bekvalac je u finalu “Survivora” predstavila novi singl, ali i svoj donji veš kada se u jednom trenutku sagla i pokazala previše. Međutim, pevačica kaže da je ispod minijaturnog kostima nosila šorc i da je sve bilo smišljeno unapred.
“U pitanju je šorc, sjajni Darko Kostić je mislio o svemu. Sat vremena pre nastupa nisam znala šta je za mene spremio, samo mi je rekao ‘veruj mi’. Prolazim kroz razne životne faze i shodno tome menjam muziku i svoj izgled. U sebe sam sigurnija nego ikad, ali sam spremna i naviknuta na osude. Iako to želim, ne mogu svima da se dopadnem”, rekla je popularna novosadska pevačica.
Dizajner Darko Kostić, sa kojim radi već neko vreme, za nju je tom prilikom spremio kratku haljinu zlatne boje koja je malo toga ostavljala mašti, pa je tako Natašin energični nastup izazvao oprečne komentare javnosti. Mnogi su je optužili da je iskopirala Šveđanku Loren, pobednicu Evrosonga.
“O mržnji bez osnova i o neizbežnim negativnim komentarima ne mogu da govorim. Ja sam ipak satkana od ljubavi i taj jezik ne govorim”, rekla je u svom stilu Nataša.