Vesti
Žuta štampa
Jelena Karleuša: Duško, Ukopao si me!
14.06.2012. 20:00
Izvor: S media
Jelena Karleuša: Duško, Ukopao si me!
Gostovanje Jelene Karleuše kod Ognjena Amidžića prošlo je vrlo burno. Govorilo se tu o svemu i svačemu - o skandalima i škakljivim temama, ali i o porodici i ljubavi između pevačice i njenog supruga Duška Tošića. Ognjena je interesovalo da li je imao problema što se zabavlja sa tako poznatom pevačicom kao što je ona na šta je fudbaler odgovorio:
- U početku mi je bilo teško da se naviknem na novinare, ali ja sam znao koga sam oženio, da to nije neka devojka iz mog sela, već najveća srpska estradna umetnica, rekao je on a Jelena se odmah ubacila:
- Estradna umetnica... Ne znam odakle ti ta terminologija, estradna umetnica, upitala ga je ona pomalo iznervirano.
Ognjen je pokušao da odbrani Duška rekavši da se sigurno na vreme spremio šta da kaže. Amidžić je zatim nastavio sa intervjuom, i pitao Tošića da li je bio ozbiljno, dugo zaljubljen u nju i pre nego što je otpočela njihova veza.
-Jesam, naravno. Slušam Jelenu od malena... - rekao je on, a pevačica je burno odreagovala na to.
- Kako od malena? Čekaj molim te. Stani sad. Kako od malena?! Dođe čovek, muž i ukopa me sad ovde- brecnula se ona.
Fudbaler je odmah pokušao da se izvadi pa je objasnio da je sluša od kad su oboje bili tinejdžeri, jer je ipak Jelena svoju karijeru otpočela kao veoma mlada devojka. Kad je Ognjen upitao Duška da li voli da peva i da li bi možda snimio duet sa suprugom, on je rekao da bi to teško moglo da se desi jer zaista ne ume da peva.
- E što on voli narodnjake, što voli da peva... - rekla je Karleuša.
A kada ga je voditelj pitao ima li omiljenu pesmu, Jelena se odmah ubacila:
- Nemoj da kažeš molim te! Tu pesmu sam zabranila! I zabranila sam je na svadbi. Ne mogu da kažem koja je, rekla je pevačica.
- Svi momci koji koji dolaze iz malog sela u veliki grad vole tu pesmu - "S namerom dođoh u veliki grad", što je inače numera Šabana Šaulića.
Očigledno je da Jelena vuče sve "konce" u vezi, a i sama je rekla nešto slično - kad je proširivanje porodice u pitanju, ona se tu najviše pita.