Vesti
Žuta štampa
Severina Vučković ekskluzivac “Prva Rekords”?!
17.06.2012. 14:00
Izvor: Svet
Severina Vučković ekskluzivac “Prva Rekords”?!
Sergej Ćetković, Saša Kovačević, Aleksandra Radović, Severina i Nataša Bekvalac samo su neka od imena izdavačke kuće “Prva rekords”.
“Iako vam niko iz produkcije ovu informaciju neće potvrditi jer je sve još obavijeno pod velom tajne, neće moći ni da vam demantuje ovu informaciju. S nekim pevačima je dogovor već postignut, dok se s pojedincima i dalje pregovara. Tačan spisak ćete dobiti, verovatno na jesen, kada bude krenula i nova sezona ‘Prvog glasa Srbije’, ali i nova programska šema na toj televiziji” , rekao je izvor blizak produkciji. I bio je u pravu.
“Dosta toga pripremamo, ali za sada ne želimo da otkrivamo koja će sve imena biti deo naše kuće. Biće i nekih iznenađenja”, rekla je za “Blic” PR TV “Prve” Slađana Paunović.
Pomenuti pevači nisu želeli da o ovoj temi govore.
“Planiramo da album s novim pesmama bude izdat sledeće godine, a tada ćemo tačno znati za koga ćemo izdavati”, rekao je za “Blic” menadžer pop pevača. I menadžer Nataše Bekvalac je bio tajnovit i rekao je da će se u septembru, kada izlazi album, sve znati.
Imajući u vidu da će sestre Bekvalac do tada snimiti i rialiti, koji će verovatno ići na “Prvoj”, nije teško pogoditi koja kuća će raditi na Natašinom albumu.