Vesti
Žuta štampa
Ana Nikolić: I Draganu i meni je posao prioritet, pa ljubav trpi!
20.06.2012. 20:00
Izvor: Svet
Ana Nikolić: I Draganu i meni je posao prioritet, pa ljubav trpi!
Ana Nikolić novim singlom “Baksuze” ponovo pali i žari scenom. Pesmom je više nego zadovoljna, a takođe i spotom, čija će premijera biti 6. jula na splavu “Bolivud”. A do tada, Ana će 26. juna održati svoju prvu reviju, zbog čega je veoma ponosna. O tome, ljubavi, kolegama, alkoholu, Ana je progovorila…
“Prezadovoljna sam time kako je publika primila singl ‘Baksuze’, a verujem da će uspeh biti mnogo veći i evidentniji nakon promocije spota. Pesma je letnja, brza i za đuskanje, a i nema devojke koja nema nekog svog baksuza. Uostalom, i svaka od nas je bar jednom bila baksuzna u ljubavi.”
Da li se brineš kako će proći tvoja revija 26. juna? “Nema razloga. Poslednje dve godine uspešno sarađujem sa stilistkinjom Tijanom Todorović i nosim modele koje ona kreira za mene. S obzirom na to da svaki put kad obučem neki od tih unikatnih komada dobijem pregršt komplimenata, zaključila sam da takve odeće nema u prodaji iako je devojke žele. Zato smo se nas dve dogovorile da zajedničkim snagama napravimo kolekciju ‘Ejndžel – Ana Nikolić i Tijana Todorović’. Kolekcija je veoma ženstvena i u njoj je najviše haljina. S obzirom na to da se prvi put pojavljujemo u sezoni proleće-leto, preovlađuju duge haljine i suknje, kombinezoni… Sve ono što ženi može da omogući da bude prelepa i na visokim temperaturama. Napravljene su od prirodnih materijala, čipke, muslina i svile… Za prateći asesoar pozamanteriju smo odabrale u Italiji, pošto to garantuje i kvalitet i ozbiljnost priče.”
Hoće li možda neke tvoje koleginice prošetati u modelima na reviji? “Iskreno, mnoge koleginice vidim u ovim modelima i sigurna sam da će gotovo svaka naći po komad za sebe. Takođe, od naših poznatih dama volela bih da vidim Jelenu Trivan i Oliveru Kovačević… Zapravo, Olivera ih već nosi i ponosna sam na to. Podrazumeva se da ću ja biti zaštitno lice, a uzori su mi Koko Šanel i Armani. Kolekcija je monohrona, imamo crnu, vanila, ali i trenutno aktuelne boje – jake nijanse žute, boje mesa, boje purpura i ciklame.”
Priča se da je kreatorka Tijana Todorović, koja sarađuje s tobom, te modele zapravo radila za Seku Aleksić. “Devojka je stilistkinja i treba da sarađuje sa svima, šta ja imam s tim ko su njeni saradnici. Ni ona mene ne pita ko je gazda kluba u kojem nastupam.”
S obzirom na to da imaš mnogo obaveza, kako s njima usklađuješ ljubav? “Iskreno, ljubav trpi u poslednje vreme, ali to je usud nas poznatih. Ne samo ljubav već i naš privatni život, prijatelji, porodica…”
Smatraš li da si bez konkurencije na estradi? “Ne, odakle vam to?!”
Nedavno si izjavila da više ne piješ. Da li se možda plašiš da se ponovo ne odaš tom poroku? “Ne, nemam apsolutno nikakvu potrebu, loše deluje na mene. Od jedne čaše sam mogla da se napijem. Odlučila sam da mi to ne treba i super mi je bez alkohola.”
Čega se najteže odričeš zarad dobrog izgleda? “Slatkiša, definitivno.”
Kako ćeš provesti ovo leto? “Radno, radno i radno… Za mene je svako leto radno, a tek ću jesen pokušati da iskoristim za neko egzotično putovanje.”
Da li se tvoj dečko Dragan ljuti kad mu kažeš da nemaš vremena da dođeš kod njega u Crnu Goru? “Zadovoljna sam što ima razumevanja za moje poslovne obaveze. Razume me zato što je on profesionalan u svom biznisu i zna da su poslovne obaveze prioritet, ponekad čak i na štetu ljubavi i porodice. Zasad nam pomažu telefon i Skajp.”
Rekla si u jednom intervjuu da tvoj verenik insistira na tome da vezu krunišete brakom. Gde bi volela da se to desi i kako zamišljaš svoje venčanje? “Nemam preciznu viziju. Razmišljanja na tu temu su mi promenljiva, u skladu sa trenutnim raspoloženjem. Jednog trena želim bajkovito, romantično venčanje, a već drugog ludu žurku za odabrane.”