Vesti
Žuta štampa
Novica Veličković stao na ludi kamen!
25.06.2012. 12:00
Izvor: svet.rs
Novica Veličković stao na ludi kamen!
Svadbena zvona u srpskim košarkaškim redovima ne prestaju da zvone. Nogu je povukao u petak Nemanja Bjelica, a dva dana kasnije Novica Veličković je izgovorio sudbonosno “da” i u formi građanskog braka ozvaničio dugogodišnju vezu sa devojkom Oljom.
Mladi par je svadbeno veselje za familiju i prijatelje upriličio u beogradskom restoranu “Franš”. Ni vrelo letnje popodne nije moglo da bude prepreka za pravi defile mini i maksi kreacija, ali i zamiljivih sandala, cipela, čizmi, sve zahvaljujući pripadnicima lepšeg pola, koje ni ovoga puta nisu omanule.
Početak svadbenog ceremonijala bio je zakazan za 17 časova, ali su mladenci, kako i dolikuje pravim domaćinima, stigli skoro sat ranije.
Među gostima koji su dolazili mogla su se videti mnoga poznata lica iz sveta sporta. Na vreme je stigao novi-stari trener Partizana Duško Vujošević, sve sa umetničkom slikom na dar, u pratnji supruge Ane i u društvu Dragana Todorića. Nije izostao ni kapiten crno-belih Petar Božić, pa nekadašnji crno-beli, Strahinja Milošević, Uroš Tripković, Čedomir Vitkovac…
Raspoloženi su bili od samog starta i Novicini drugovi iz reprezentacije, sve sa povređenim kapitenom Nenadom Krstićem, odnosno Milošem Teodosićem, Nemanjom Bjelicom, Aleksandrom Rašićem, Milanom Mačvanom, Miroslavom Raduljicom, Stefanom Markovićem…