Vesti
Žuta štampa
Ceca dobila 101 ružu!
03.07.2012. 20:00
Izvor: Kurir
Ceca dobila 101 ružu!
Svetlana Ražnatović u svom apartmanu u Banjaluci zatekla poklon od nepoznatog muškarca
Sve za ljubav!
Svetlana Ceca Ražnatović ima tajnog obožavaoca koji joj je poklonio 101 ružu, saznaje Kurir! Najveća balkanska zvezda je u apartmanu hotela „Integral“ u Banjaluci, u kom je odsela kada je prethodnog vikenda nastupala u tom gradu, zatekla ogroman buket crvenih ruža! Uz cveće nije stajala poruka tako da Ceca nije saznala od koga je dobila poklon.
- Ceca je pre dve večeri održala spektakularni koncert u akva-parku „Akvana“ u Banjaluci. Na nastupu je bilo oko 20.000 ljudi, koji su uglas pevali Cecine nove pesme „Zagrljaj“ i „Probudi me kad bude gotovo“, ali i njene stare hitove kao što su „Beograd“, „Maskarada“, „Idi dok si mlad“... Ceca je sve vreme bila raspoložena i nasmejana i uživala je zajedno s banjalučkom publikom - kaže naš izvor blizak folk zvezdi i dodaje:
- Kada se nakon nastupa vratila u apartman, imala je šta da vidi. Na krevetu je ugledala buket sa 101 crvenom ružom. U prvi mah se veoma iznenadila, a onda je uzela cveće i potražila ceduljicu kako bi saznala od koga je dobila poklon. Međutim, pisamceta nije bilo. Bila je veoma iznenađena i do kraja boravka u Banjaluci nije saznala od koga je dobila famozni buket - rekao je izvor Kurira.
S obzirom na to da folk zvezda izgleda bolje nego ikad, ne čudi to što udvarača ima na sve strane!
Ipak, još se nije pojavio taj koji će osvojiti njeno srce.