Vesti
Žuta štampa
Goca zamenila Rašu zgodnim trenerom
04.07.2012. 20:00
Izvor: Press
Goca zamenila Rašu zgodnim trenerom
Spremna za bikini - Danas svaka mlada žena mora da vodi računa o svom telu i zbog izgleda i zbog zdravlja, a moj Nikola pomaže mi da budem u top formi. Istina je da na more u Tursku idem sa svojom lepšom polovinom
Pop pevačica Goca Tržan ovih dana ne haje za napise da je ostavila svog dečka, bubnjara Rašu Novakovića, već uveliko trenira i radi na svojoj liniji. Ipak, paparaco Pressa Gocu nije slikao sa njenim 14 godina mlađim izabranikom, već kako u Zvezdarskoj šumi trči sa svojim novim trenerom - zgodnim Nišlijom Nikolom Stamenkovićem.
Mnogi prolaznici bili su iznenađeni kako Goca izgleda uživo, a pevačica nije skidala pogled sa trenera, koji joj je davao instrukcije o pravilnom disanju, što je izazvalo mnoge komentare.
Kako smo saznali, Nikola je godinama radio u San Dijegu, gde je svrstan u pet najboljih najboljih fitnes trenera, a odnedavno radi u Beogradu po posebnom programu, gde mu je jedan od klijenata i Goca.
- Danas svaka mlada žena mora da vodi računa o svom telu ne samo zbog izgleda već i zbog zdravlja, a moj Nikola pomaže mi da budem u top formi. Meni je „Survajver" pomogao da shvatim sa kojom kilažom se najbolje osećam i zato se trudim da je održim i steknem kondiciju za đuskanje na nastupima. Sa Nikolom naporno treniram, ali ne na klasičan način pomoću sprava već, kada je lepo vreme, odlazimo u prirodu, a zimi koristimo neobične rekvizite - kaze Goca za Press.
Pevačica će sa ćerkom Lenom uskoro otputovati na letovanje u Tursku, gde će se odmarati u luksuznom hotelu „Amara dolče vita". Tu će njena mezimica imati priliku da uživa u akva-parku i zoo-vrtu u okviru hotela.
- Zaista mi je potreban odmor i da sa Lenom provedem vreme. Ona uživa u vodi tako da nam je dobar provod zagarantovan. Turska je pravo mesto za porodični odmor i pruža mi sve što je potrebno kako bih napunila baterije za dalje. Sa nama ide i porodica Jelene Bačić Alimpić sa čijom će ćerkom Lena uživati - kaže Goca.
Iako je demantovala nedavne natpise da je raskinula sa 14 godina mlađim dečkom, bubnjarem Rašom Novakovićem, na pitanje da li će imati vremena da na more ode i sa svojom lepšom polovinom Goca diplomatski odgovara.
- Ja na more idem sa svojom lepšom polovinom, a to je Lena - osmehujući se kaže pevačica.