Vesti
Žuta štampa
Da li je Vlada taj srećnik? Nataša Bekvalac: Verena sam!
10.07.2012. 12:00
Izvor: svet.rs
Da li je Vlada taj srećnik? Nataša Bekvalac: Verena sam!
Danilo Ikodinović poslednjih nedelja žestoko na Tviteru proziva starlete, ali napiše i po koji tvit o svojoj bivšoj supruzi. Popularna pop pevačica Nataša Bekvalac prokomentarisala je nove ispade njenog bivšeg supruga na društvenoj mreži na kojoj postoji i profil sa imenom lepe pevačice, ali ona demantuje da se oglašava tim putem.
“Nemam zaista otvoren Tviter, a ni profil na Fejsbuku. Znači nemam ništa vezano za kompjutere”, rekla je Nataša Bekvalac.
Pevačica je potom prokomentarisala i Dačine “tvitove”: ”Kako god da se ponaša i šta god da uradi, ja sam uvek na njegovoj strani”, rekla je Nataša Bekvalac za “Exkluziv”.
Lepa pevačica je nepresušna inspiracija medijima. Kada je na letovanjima, jahtama, kada promoviše pesmu, snima spot, kada je njen ljubavni život u pitanju… Nata uvek daje materijala novinarima i najčešće dvosmisleno odgovara na pitanja u vezi sa privatnim životom, a pošto su novinari primetili da pevačica nosi novi prsten na ruci i upitali je da li je verenički, ona je otkrila da nije, kao i to da ga je sama sebi kupila.
“Prsten na ruci nije burma, to je prsten. Ja sam ga kupila”, rekla je Nata da bi nekoliko sekundi kasnije kroz smeh rekla: “Jesam, verena sam…”
Još jedna dvosmisliena izjava i to baš na dan kada je Vlada Vuksanović priznao da je zaljubljen u nju! Mislite o tome…
Bekvalčeva je skoro održala kako ona kaže fantastičan nastup u Kotoru, i dodala da je u tom gradu najbolji provod na crnogorskom primorju.