Vesti
Žuta štampa
Kajem se što ranije nisam rodila, želim drugo dete
11.07.2012. 20:00
Izvor: Press
Kajem se što ranije nisam rodila, želim drugo dete
Severina Vučković želi što pre da dobije još jedno dete! Majka četvoromesečnog Aleksandra poručila je da se kaje što je tek u 40. godini postala majka
- Sanjam o drugom detetu, volela bih... Prekasno sam počela, sada mi je žao - bila je iskrena Seve za „Ekskluziv" i dodala da zbog sina nema mnogo vremena za sebe jer ne želi da propusti nijedan trenutak njegovog odrastanja:
- Snimam ga od prvog dana. Baš je narastao, visok je. Na tatu je i pametan i zgodan, iako svi kažu da je isti ja. Mislim da je on nas odabrao, rekao je samo - ti mama, ti tata. Doduše, pokazuje naznake frajera već sad, onako baš me gledao kad sam izlazila iz kuće, sviđa mu se valjda ova narandžasta boja!
Seve je otkrila da bake imaju prednost da brinu o Aleksandru kad ona mora da radi i da je u dobrim odnosima sa budućom svekrvom.
- Moja svekrva je dobra, živi na Kipru i kod nje smo išli na odmor - rekla je pevačica, koja priželjkuje da se sa sinom i verenikom Milanom Popovićem skrasi u kući na moru.
- Volela bih da smo negde na moru, mislim da će tako i biti - izjavila je Seve.
Iako bi joj mnoge majke pozavidele na liniji, pevačica je otkrila tajnu - nigde ne ide bez steznika.
- Steznik me veoma steže, jedva pričam. Ne morate ništa da režete u montaži, sve je u redu, majke to znaju - kroz smeh je priznala pevačica na snimanju spota za pesmu „Italiana" i dodala da će ovog leta održati nekoliko koncerata.
- Imaću pet-šest koncerata, tek toliko da ne zarđam, da ne ispadnem iz štosa. Htela bih da čujem kako „Grad bez ljudi" i „Italiana" zvuče sa publikom - zaključila je Severina.