Vesti
Žuta štampa
Žao mi je što tata nije dočekao prvo unuče
13.07.2012. 20:00
Izvor: Svet
Žao mi je što tata nije dočekao prvo unuče
Legendarni muzički umetnik Ljubiša Stojanović Luis šest puta je tokom života doživeo veliku radost kada su mu se rađala deca, ali sreću i ponos zbog rođenja prve unuke, nažalost, nije dočekao.
U kući njegove ćerke Maje Novković pre tri dana proslavljeno je rođenje male Tatjane, otprilike mesec dana pre godišnjice njegove tragične pogibije. Luis bi sigurno danas bio najsrećniji deka na svetu, a njegova ćerka je za “Alo!” otkrila da je termin za porođaj trebalo da bude na pevačev rođendan, ali je beba ipak rođena nekoliko dana kasnije.
“Termin je bio oko 20. juna, a devojčica je malo zakasnila, pa se moja želja da bude rođena na tatin rođendan, 25. juna, nije ispunila. Sve je proteklo u najboljem redu i sada se navikavam na novonastalu situaciju. Presrećni smo jer je ona nešto najlepše što može da se dogodi”, rekla je za naš list Ljubišina ćerka i dodala da joj je žao što nije doživeo prvenče.
“Ovo bi mu bila prva unuka i naša sreća bi bila potpuna da je sada pored nas”, izjavila je Maja, kojoj je ovo prvo dete sa suprugom Đorđem.
Inače, godišnjica pogibije Ljubiše Stojanovića Luisa je 31. jula, tako da je mala Tatjana došla na svet samo malo ranije. Maja je nedavno pričala o tome koliko je legendarni muzičar želeo da dobije unuke, pa je zbog želje da oko njega bude što više dece u šali pričao da ih zato pravi.
“Saznanje da sam u drugom stanju malo mi je ublažilo tugu zbog gubitka tate. Ultrazvučni pregled potvrdio je moju slutnju da nosim devojčicu, koju je i Đorđe priželjkivao. Drago mi je što smo razbili monotoniju u njegovoj porodici jer ima četvoricu braće. Tata je često umeo da mi u šali kaže: ‘Kad nećeš da mi rodiš unuke, moram ja da pravim decu’”, rekla je Maja.
Ljubiša Stojanović Luis je tragično poginuo u saobraćajnoj nesreći 31. jula 2011. Iza sebe je ostavio šestoro dece iz tri braka: sinove Miću, Marka, Sergeja i Andreja, te ćerke Maju i Ela Mitu. Živeo je za trenutak kada će mu neko od njegove starije dece podariti i tu radost da postane deka jer je decu voleo najviše na svetu.