Vesti
Žuta štampa
Željko Samardžić završio u bolnici!
18.07.2012. 12:00
Izvor: Svet
Željko Samardžić završio u bolnici!
Iako se trudi da živi zdravo, Željko Samardžić se u poslednje vreme izlagao preteranim naporima, zbog čega je dospeo u bolnicu!
Naime, popularnom pevaču je pozlilo prilikom odmora u Kotoru, pa je potražio pomoć od lekara u tamošnjoj gradskoj bolnici, saznaje “Alo!”. Kako je rekao izvor blizak Samardžiću, on je osetio bol u predelu srca u subotu uveče, nakon čega je njegova supruga Lidija pozvala Hitnu pomoć.
“Željko je imao jak bol u grudima, koji je pri tom bio praćen zujanjem u ušima, malaksalošću i trnjenjem leve ruke. Lidija je bila jako zabrinuta, ali srećom, Hitna pomoć je brzo stigla i odvezla ga u kotorsku bolnicu, gde je te noći zadržan na ispitivanju. Kada su rezultati bili gotovi, dobio je terapiju i pušten je na kućno lečenje”, kaže sagovornik i dodaje: “Željko već izvesno vreme ima problema sa zdravljem, i to sa štitnom žlezdom, ali ovoga puta to nije bilo u pitanju, pa je zbog toga urađena celokupna biohemijska analiza, kao i EKG. U nedelju, kada su sve analize urađene, lekari su se složili da pevača puste na kućno lečenje uz adekvatnu terapiju”, zaključuje izvor.
Kako bismo proverili verodostojnost navoda izvora, novinari lista Alo pozvali su Željka Samardžića, ali do zaključenja broja on je bio nedostupan za komentar. Sa druge strane, u kotorskoj bolnici javila se doktorka Ljiljana Krivokapić, koja je potvrdila saznanja lista.
“Željko Samardžić je primljen u subotu na odeljenje intenzivne nege. Odmah su mu urađene potrebne analize krvi, kao i snimanje pluća. Kada su svi nalazi bili gotovi, dobio je potrebnu terapiju, nakon čega je napustio kotorsku bolnicu”, rekla je doktorka Krivokapić i dodala: “Njegovo zdrastveno stanje nije zabrinjavajuće, ali svakako mora da miruje i da se pridržava naših uputa. Inače, tog dana Željko Samardžić se preforsirao. S obzirom na to da su temperature izuzetno visoke, on se tog dana preterano izlagao suncu, veslao i podizao teret, na šta je njegov organizam i reagovao. Nadam se da će se gospodin Samardžić držati naših saveta, te da će biti sve u redu sa njegovim zdravljem”, rekla je za doktorka Krivokapić.