Vesti
Žuta štampa
Ana i Vanja u tajnoj vezi
19.07.2012. 20:00
Izvor: Press
Ana i Vanja u tajnoj vezi
Kriju ljubav - Posle dvomesečnog intenzivnog druženja i čestih izlazaka po beogradskim restoranima, Ana Ivanović i Vanja Udovičić nedavno otpočeli romansu koju skrivaju čak i od najbližih prijatelja
Jedna od najlepših teniserki sveta Ana Ivanović, posle raskida od golfera Adama Skota u aprilu mesecu, pronašla je utehu u zgodnom vaterpolisti Vanji Udovičiću, ekskluzivno saznaje Press.
Prema rečima dobro obaveštenog izvora, Ana i Vanja su se dva meseca svakodnevno viđali i izlazili u dva poznata beogradska lokala, a tek nedavno je njihovo prijateljstvo preraslo u nešto više.
- Njih dvoje su se znali odranije, ali su intenzivno druženje započeli u aprilu kada je Ana drugi put prekinula vezu sa Adamom Skotom - kaže naš izvor i nastavlja:
- Vanja joj se u toj situaciji našao kao dobar prijatelj, ali su vrlo brzo shvatili da postoji nešto više od drugarstva. Svakodnevno su se viđali kada su bili u Beogradu, a njihove tajne lokacije za uživanje su jedan kafe-restoran u Njegoševoj ulici kao i poznati riblji restoran preko puta Ade Ciganlije. Iz straha da ova vest ne procuri u medije, Ana i Vanja svoj prisan odnos kriju čak i od bliskih prijatelja jer ne žele da se njihova imena provlače po novinama. Kažu da je Ana nikad srećnija i da se oseća prijatno u Vanjinom društvu, dok njegovi prijatelji tvrde da se beogradski zavodnik totalno promenio od kada je u društvu zgodne teniserke - zaključuje sagovornik Pressa.
Inače, Vanja Udovičić važi za jednog od najpoželjnijih srpskih neženja, a mediji su ga povezivali sa brojnim lepoticama. Između ostalih kao njegove devojke spominjale su se pevačice Ana Nikolić i Marina Tadić, Lara Bajčetić, članica grupe "Models", Ivana Ukropina, koja je bila pi-ar vaterpolo saveza, a jednu zvaničnu vezu imao je sa izvesnom Anom sa kojom je bio i veren.Sa druge strane Ana Ivanović se ne može pohvaliti burnim ljubavnim životom. Bila je u vezi sa Adamom Skotom i teniserom Fernandom Verdaskom, a spekulisalo se da se jedno vreme zabavljala i sa španskim kolegom Tonijem Robredom.