Vesti
Žuta štampa
Posle svađe “pali” i prvi poljupci na “Akademiji debilih”!
20.07.2012. 12:00
Izvor: Svet
Posle svađe “pali” i prvi poljupci na “Akademiji debilih”!
Posle laganog treninga na bazenu, naše takmičare je sačekao izazov – takmičenje. Cilj je bio izvući što više tegova sa dna bazena u što kraćem vremenskom periodu. Glavna nagrada je bila poseban motiv za pobedu, ručak u ekskluzivnom restoranu za čitav tim. Ovakvu nagradu nijedan tim nije želeo lako da ispusti. Svi su se borili do poslednjeg zarona. Tim koji je završio izrone je ponovo postavljao “teren” za tim koji sledi.


Žuti su pobedili u ovom izazovu, međutim, varnica je bilo između crvenog i zelenog tima, gde su Jovan i Miloš ukrstili koplja oko različitih pozicija tegova za svaki tim. Jovan je bio ubeđen da je zeleni tim namerno postavio tegove crvenom timu dalje od ivice bazena kako ovi ne bi pobedili. Posle kraće rasprave, strasti su se smirile i svi su se vratili uživanju na suncu.


Po završetku izazova, naši Heroji su se poigrali velikom loptom na peščanom terenu. Oni su igrali neku vrstu dobacivanja rukama i nogama sa ciljem da postignu gol suparničkoj ekipi. Ova razonoda po završetku treninga je prijala svima, pa čak i trenerima koji su im se pridružili.


Po povratku sa treninga su se u dvorištu za stolom, u prisustvu dva svedoka, po jednog iz svakog od dva tima u svađi, Jovan i Miloš pomirili. Priznali su jedan drugome da su takmičenje i nagrada uticali na njihovo ponašanje, te da će se potruditi da se tako nešto više ne ponovi.


Naša ekipa je posetila i Snežanu, takmičarku koja je dobila “uslovni otpust” sa Akademije, u njenom rodnom Somboru. Tamo smo mogli da vidimo kako Sneža redovno vežba i poštuje sve savete koje su joj dali naši nutricionisti. Ona je izuzetno pozitivna i, kako je rekla, gotovo sigurna da će se vratiti na Akademiju. Posebnu podršku joj daje i njena porodica, koja je uvek uz nju i bodri je u naporima da uspe.


Tačno u ponoć, na Akademiji je priređeno iznenađenje. Heroju Darku Stojanoviću, zvanom Mrvica, je rođendan. Njemu je u ponoć rođendansku tortu na Akademiju donela desetogodišnja ćerka Andrea. Nju je pratio i orkestar koji je svirao narodnu muziku. Darko nije mogao da sakrije suze i uzbuđenje. Zagrlio je Andreu, i slavlje je moglo da počne. Uz muziku, tortu i zakusku, naši Heroji su slavili do kasno u noć.


Zanimljivo je to da je Tanja, inače Darkova simpatija, vrlo brzo uspela da ostvari drugarski odnos sa malom Andreom. Njih dve su dobar deo večeri pričale, a ni sama Tanja nije mogla da sakrije emocije kada je ugledala Darkovo iznenađenje. Po završetku proslave, Darko i Tanja su na tremu pričali o Andrei, mazili se, a na kraju je pao i poljubac.