Vesti
Žuta štampa
Razgolitila se lepa Džajina kći
24.07.2012. 20:00
Izvor: Press
Razgolitila se lepa Džajina kći
Tatin ponos - Naslednica legendarnog fudbalera Crvene zvezde Dragana Džajića trenutno je jedan od najtraženijih modela na evropskom tržištu, a pored toga uspešno završava Fakultet organizacionih nauka u Beogradu
Dragana Džajić (21), ćerka legendarnog fudbalera Crvene zvezde Dragana Džajića, postala je jedan od najtraženijih modela na evropskom tržištu! Lepa Džajina ćerka, koja je odnedavno u vezi sa fudbalerom Stefanom Babovićem, dobila je ponude vodećih svetskih brendova da im bude zaštitno lice, a ti poslovi će joj doneti ogromne honorare.
- Dragana se bavi manekenstvom iz hobija i tek odskoro je postala članica agencije "Vumen" iz Francuske, kada su modni agenti osetili da ima veliki potencijal.
Ubrzo su je stavili pred objektiv jednog od vodećih fotografa u Parizu, nakon čega su se oglasili vodeći skauti prestižnih brendova u želji da baš ona bude njihovo zaštitno lice za sledeću sezonu! Dragana već dobija velike ponude, uglavnom vezane za snimanje kataloga i reklama - kaže naš izvor blizak porodici Džajić.
Dragana je završila srednju školu u Strazburu i redovan je student na Fakultetu organizacionih nauka. Izvor blizak agenciji naglašava da ovu harizmatičnu manekenku očekuje uspešna profesionalna karijera - već od septembra imaće velike poslove u Francuskoj, a zatim i u ostatku Evrope.
- Pored prelepog izgleda, Dragana je zadivila mnoge agente velikom harizmom, energijom i savršenim pokretom i osećajem za scenu. Ostali su bez teksta kada su videli kako je vodila snimanje, a uz to savršeno govori tri jezika, od kojih je jedan francuski. Verujemo da ćemo je gledati na vodećim svetskim kampanjama i biti ponosni na još jednu devojku top-modela iz Srbije - kaže naš izvor iz modne agencije.
Kako saznajemo, Dragan Džajić potpuno podržava ćerku, iako je za njega sve ovo iznenada, jer se Dragana godinama usavršavala da postane uspešan menadžer, dok joj je manekenstvo bio hobi.