Vesti
Žuta štampa
Padam na staromodne momke
16.08.2012. 20:00
Izvor: Press
Padam na staromodne momke
Bez poklona, moliću - Volim pažljive, duhovite i inteligentne muškarce. Ako su pored toga visoki i zgodni, još bolje. Mrzim arogantne tipove, a pokloni na početku veze mi nisu bitni
Najlepša teniserka sveta Ana Ivanović otvorila je dušu za italijanski magazin „Mens helt" i sasvim iskreno pričala o ljubavi, karijeri i sebi kao seks simbolu. Iako nije pominjala vezu sa vaterpolistom Vanjom Udovičićem, najbolja srpska teniserka otkrila je kakvi je muškarci privlače.
- Volim momke koji su staromodni, imaju porodično vaspitanje i fino se ophode prema ženi. Volim inteligentne momke s kojima mogu da pričam o različitim temama. Ako su pored toga visoki i zgodni, još bolje. Ne volim arogantne tipove koji se previše trude da budu zanimljivi. Pokloni na početku veze mi nisu bitni, već mi je važnije da vidim da li je neko pošten, ima dobre manire i smisao za humor.

Kako gledaš na to što te proglašavaju seks simbolom?
- Sve žene vole komplimente, pa ni ja nisam drugačija. Prija mi takav epitet, ali ga ne shvatam ozbiljno jer ne gledam sebe na takav način.

Kako bi ukratko opisala sebe?
- Pozitivna, osetljiva, pažljiva i porodična osoba.

Kako provodiš slobodno vreme?
- Zbog posla mnogo putujem, pa zato slobodno vreme koristim da uživam u jednostavnim stvarima kao što su zajednički trenuci sa porodicom i prijateljima. Mnogo volim da čitam knjige, naročito naučnu fantastiku i trilere. Uživam i u gledanju filmova i trudim se da usavršim španski jezik.

Kako prevazilaziš teškoće na terenu i u životu?
- Moja velika prednost je što sam pozitivna osoba i što verujem u sebe. To mi pomaže i u tenisu, čak i kada gubim imam optimističan stav kada su budući turniri u pitanju. Tenis me je mnogim stvarima naučio jer sam već sa 12 godina počela da putujem, što je dovelo do toga da sam brzo sazrela. Naučila sam mnogo o prijateljstvima, biznisu i medijima, ali i najvažniju stvar: iako je tenis individualan sport, ne možete da uspete bez pomoći, ljubavi i podrške ljudi oko vas, naročito porodice.

Kakvi su ti dalji planovi?
- Prošlo je mnogo vremena otkad sam uspela da se plasiram u četvrtfinale grend slema, tako da mi je to jedan od ciljeva. Takođe, planiram da se do kraja godine vratim među osam najboljih teniserki sveta.