Vesti
Žuta štampa
JK i Seka se takmiče za „Prvog kuvara Srbije"
20.08.2012. 20:00
Izvor: Press
JK i Seka se takmiče za „Prvog kuvara Srbije"
Jelena Karleuša i Seka Aleksić trebalo bi da se suoče u novom rijaliti takmičenju „Prvi VIP kuvar Srbije"! Kako saznaje Press, ljute suparnice, koje su neretko jedna drugu prozivale u medijima, nalaze se među 20 potencijalnih VIP takmičara rijalitija koji će televizija Pink emitovati od 3. septembra
- Pink uveliko radi na ovom rijalitiju, koji će biti prava poslastica za sve ljubitelje gastronomskih šou-programa. Da bi sve bilo još više zabibereno potrudili su se producenti projekta koji su odlučili da u ovaj kulinarski ring uđu isključivo VIP ličnosti, i to čak njih 20.
Na zaprepašćenje mnogih, u takmičenje ulazi Jelena Karleuša sa željom da demistifikuje predrasude o sebi! Ona je već potpisala ugovor sa producentima, koji trenutno pregovaraju i sa njenom suparnicom Sekom Aleksić. Ako i Seka prihvati učešće, producenti će time obezbediti veliku gledanost jer će publici biti zanimljivo da njih dve gleda na istom mestu svakog dana - kaže naš izvor blizak producentima.
Šou će trajati čak 100 dana, takmičari će svakog radnog dana dobijati kulinarske zadatke i biće izloženi radu pod pritiskom, svakog petka jedan takmičar napustiće šou, a najbolji kuvar osvojiće milion dinara. Odluku ko će napuštati ovo zanimljivo nadmetanje donosiće tročlani žiri sastavljen od vrhunskih kuvara svetskog ranga, kao i poznatih gastronoma i kulinara iz Srbije.
Kada smo pozvali pres službu Pinka da bismo proverili da li su JK i Seka među takmičarima, nisu ni potvrdili, ali ni demantovali naša saznanja.- Neka to bude iznenađenje, sigurni smo da će gledaoci biti zadovoljni našim izborom učesnika - poručuju sa Pinka.