Vesti
Žuta štampa
Seksi poslanica: Nevena Adžemović opet polugola!
26.08.2012. 14:00
Izvor: Svet
Seksi poslanica: Nevena Adžemović opet polugola!
Bivša članica grupe “Models” i novopečena poslanica u srpskom parlamentu Nevena Adžemović odlučila je da vrele letnje dane do novog zasedanja, koje je zakazano za sledeću nedelju, prekrati rashlađivanjem u moru u Grčkoj.
Kao što se već pisalo, nakon definitivnog razlaza od biznismena Srđana Adžemovića, ona je otputovala sa sestrom Ivanom Stamenković, njihovom decom i ocem na Halkidiki u grad Hanioti, gde uživaju u sunčanju i kupanju.
Budući da je u poslednje vreme, od kada je položila zakletvu za poslanika, viđamo isključivo zakopčanu do grla, u sakoima i suknjama do kolena, fotografije sa letovanja koje je Press objavio pravo su osveženje za sve! Nevena je u mini bikiniju pokazala bujne obline, na koje verujemo ne bi ostao ravnodušan nijedan naš, pa ni strani političar. Ako ništa drugo, Nevena će u ovom mandatu svakako ući u izbor za najlepšu zadnjicu srpskog parlamenta. Iako ne verujemo da takvo takmičenje postoji, a ona na ovim fotografijama više podseća na starletu, nego na poslanicu.