Vesti
Žuta štampa
Večeras počinje “Prvi kuvar Srbije”
03.09.2012. 20:00
Izvor: Svet
Večeras počinje “Prvi kuvar Srbije”
Najveći rijaliti šou ove sezone počinje večeras. Dvadeset poznatih ličnosti večeras u 20 časova ući će u jedan od studija TV Pink u Šimanovcima, gde će započeti nadmetanje za titulu “Prvog kuvara Srbije”. Na tom putu “mala” prepreka će im biti tročlani žiri kojeg čine Petar Gajić (potpredsednik kulinarske asocijacije), Velibor Veca Dejanović (kuvar i autor emisije “Kuvati srcem”) i Nenad Čanak (političar i vrsni kulinar).
Tokom prethodnih mesec danan otkriveni su neki od takmičara, a mi vam donosimo celokupan spisak VIP-ovaca koji će večeras započeti rat varjačama.
1. Aleksandra Janković (53), psiholog i doskora narodni poslanik u skupštini Republike Srbije. U šou ulazi sa skepsom da je vrsna kuvarica, ali vrlo spremna da se za tu titulu i bori.
2. Jelica Sretenović (58), glumica, jedna od najboljih komičarki svog vremena. Smatra da je odlična kuvarica, ipak, plaši se nekih zadataka koji su van domašaja domaće kuhinje.
3. Marko Kon (40), muzički producent i aranžer, poznat po učešću na “Eurosongu” pesmom “Cipela”. Misli da je iznadprosečno nadaren za kuvanje za jednog muškarca iz Srbije.
4. Bojan Marović (28), pop pevač iz Crne Gore, ljubitelj tinejdžerki od same pojave na festivalu “Sunčane skale”. Nije ga sramota da kaže da ume dobro da kuva, iako je đetić.
5. Dragica Radosavljević Cakana, folk pevačica čiji specifični glas je prijemčiv i onima koji ne slušaju narodnjake. Oslanja se na poreklo sa Kosova i tradicionalnu kuhinju.
6. Bojana Rajić Stojković (32), manekenka i supruga golmana Vladimira Stojkovića. Smatra da je odlična kuvarica, naučena od malih nogu da muškarcu treba spremiti ručak svakodnevno.
7. Suzana Mančić (57), loto devojka u koju je bila zaljubljena cela bivša Jugoslavija. I sada računa na šarm kako kod gledalaca, tako i kod žirija, mada, kaže, ume odlično da kuva.
8. Marija Petronijević (25), mlada glumica rodom iz Požege, a poznata po ulozi u seriji “Selo gori, a baba se češlja”. Pokušaće da razbije predrasude da lepe devojke ne moraju da znaju i da kuvaju.
9. Milan Dinčić Dinča (26), jedna od najuspesnijih “Zvezda Granda” u poslednjih nekoliko sezona. U kulinarski šou dolazi da pokaže šta je sve naučio od svojih roditelja koji žive na jugu Srbije.
10. Ana Nikolić (34), kontroverzna pop zvezda koja je godinama u žiži interesovanja medija u regionu. Ona veruje da će više nervirati članove žirija nego što će pokazati (ne)znanje u kuvanju.
11. Ana Milenković (32), pop pevačica, nekadašnja članica grupe “Bjuti kvins”. Misli da je u potpunosti spremna da demonstrira sve veštine kuvanja kojima vlada.
12. Lazar Antić – Big Lale (61), najpoznatiji mađioničar Balkana, a nekada i šire. U šou ulazi smatrajući sebe favoritom, s obzirom na to da se mesarskim poslom bavi više decenija.
13. Romana Panić (36), pop pevačica rodom iz Banja Luke, već 14 godina aktuelna u celom regionu. Kaže da sama sebi kuva, ali i dragim osobama sa kojima provodi vreme.
14. Aleksandra Bursać (24), “Zvezda Granda” koja je i pored relativno skromnog plasmana u takmičenju ostala u jatu Saše Popovića. Misli da ju je majka dovoljno naučila o kuvanju.
15. Anja Šaranović (23), manekenka i prva pratilja na izboru za miss Srbije 2010. godine. Njen moto učestvovanja u “Prvom kuvaru Srbije” je “lepota i kuvanje mogu da idu zajedno”.
16. Snežana Mišković Viktorija (53), jedna od najvećih rok zvezda s kraja osamdesetih godina prošlog veka. Svoje veštine kuvanja već je demonstrirala i u rijalitiju “Farma”, ali ovde će biti teže.
17. Nemanja Pajić (33), jedan od najpoznatijih novinara u Srbiji, zaposlen kao urednik u dnevnom listu “Press”. Smatra da fantastično kuva i spreman je da se bori za titulu pobednika.
18. Daniel Đokić (33), pop pevač koji je doskora bio oženjen sa Danom Karić, ćerkom Bogoljuba Karića. Veruje da za jednog mladog čoveka poprilično dobro ume da barata varjačom.
19. Mišel Gvozdenović (23), jedan od najmarkantnijih muških učesnika “Zvezda Granda”. Iako je odrastao van Srbije, misli da je naučio sve što treba kako o domaćoj tako i o inostranoj kuhinji.
20. Jelena Ristić Štefanec poznatija kao Jellena (35), prva pevačica “Koktel benda”, a sada solo izvođač i član podmlatka PUPSa, ima želju da se dokaže u kuvanju i osvoji nagradu vrednu milion dinara.