Vesti
Žuta štampa
Spremila večeru i spakovala kofere: Ana Nikolić sa novim dečkom uživa u Monte Karlu!
04.09.2012. 12:00
Izvor: svet.rs
Spremila večeru i spakovala kofere: Ana Nikolić sa novim dečkom uživa u Monte Karlu!
Ana Nikolić baš voli da putuje! Pošto je sa bivšim verenikom, crnogorskim arhitektom Draganom Tomovićem obišla sve egzotične destinacije na planeti, tradiciju je nastavila i sa novim dečkom, srpskim milionerom iz Moskve Slavenom Kantarom!
Naime, kako Press saznaje, pošto su pre mesec dana otpočeli strasnu romansu u Beogradu, par je odlučio da ode na svoje prvo zajedničko putovanje, i to ni manje ni više nego u Monte Karlo! Budući da svoju vezu skrivaju od očiju javnosti, Ana je iskoristila mini-pauzu između snimanja rijalitija “Prvi kuvar Srbije” kako bi sa svojim dragim uživala u samoći daleko od očiju javnosti. Prema rečima sagovornika Pressa, par se tajno sreo u Crnoj Gori, odakle je otputovao u Kneževinu Monako.
“Ana ovih dana snima rijaliti “Prvi kuvar Srbije”, koji je sinoć startovao na Pink televiziji, pa je odlučila da napravi pauzu i otputuje na nekoliko dana na odmor sa dečkom. Ona je avionom odletela u Crnu Goru, gde se srela sa Slavenom, odakle su zajedno otišli u Monte Karlo. Odseli su u jednom od najskupljih hotela “Paris”, u kome noć po osobi košta čak 600 evra”, kaže sagovornik Press blizak pevačici, i dodaje: “Ana je jako srećna i prvi put se uz Slavena oseća kao prava žena. Jako se radovala ovom putu, kako bi se njih dvoje posle brojnih poslovnih obaveza malo osamili. Ana još uvek nije spremna da u javnosti priča o svojoj novoj vezi jer se zbog prethodnih jako opekla.”
Slaven je jedan od najbogatijih Srba koji godinama živi i radi u Moskvi. Bio je oženjen, a posle razvoda se dugo zabavljao sa našom poznatom manekenkom Ivanom Radović, koja ga je ostavila ubrzo posle veridbe. Sa Anom Nikolić upoznala ga je zajednička prijateljica, voditeljka Pinka Marija Lazić.