Vesti
Žuta štampa
Rada Manojlović bi sa Milanom na Maldive
07.09.2012. 20:00
Izvor: Poznati.info
Rada Manojlović bi sa Milanom na Maldive
Folk pevačica ne prestaje da niže priznanja, a na odmor bi mogla tek u oktobru. Već dodogovrila nastup za Novu godinu. Neće biti sa Milanom za njegov rođendan
Popularna folk pevačica Radmila Manojlović okitila se nagradom za hit album godine „Marakana“, koja joj je uručena na tradicionalnoj dodeli nagrada najpopularnijeg Radija D u BiH. Mlada zvezda Granda kaže da joj je ovo priznanje posebno drago jer su joj ga, osim slušalaca koji su glasali nekoliko meseci, dodelile kolege.
- Nagrade mi uvek imponuju i podstiču da budem još bolja, posebno one koje dolaze od publike i kolega – kaže nam lepa Rada. – Kada uložite mnogo truda i rada, uspeh je neminovan. Drago mi je da se publici dopao spot „S mora na planine“, a uskoro im spremam još jedno iznenađenje. Krajem septembra snimiću video-klip za pesmu „Milo moje“, koja je zbog velike slušanosti takođe zaslužila da bude ekranizovana. Počela sam polako da preslušavam nove numere, ali ne želim pošto-poto da izdam singl. Publika zna da uvek čekam dobre pesme.
Od kada je izdala album „Marakana“, Radu nije zaobišao nijedan radni viked. Ali, atraktivna devojka poručuje da joj to ne predstavlja napor, jer je zaljubljena u svoj posao kao prvog dana, i ne razmišlja o odmoru.
- Možda krajem oktobra odem s Milanom na Maldive, ali to još ništa nije sigurno. On takođe ima mnogo obaveza, jer nedavno je ušao u studio i snima novi album. Zasada nam nije u planu snimanje dueta, ali budući da Milan nije kompletirao album, sasvim je moguće, ako dobijemo dobru pesmu.
Mada ju je dečko nedavno obradovao tortom za rođendan (25. avgust), Milanov rođendan u nedelju, nažalost, neće provesti zajedno zbog posla.
- Pevam na svadbi u Beču, a Milan sa Vesnom Zmijanac u Obrenovcu, pa od proslave rođendana nema ništa. Tako vam je to u ljubavi dvoje pevača. Ali, biće vremena za privatna slavlja.

Već joj je Nova godina
Rada o svojim nastupima brine na vreme, tako da već sada, na izmaku leta, zna gde će dočekati Novu godinu. Naime, pevačica će za doček 2013. godine nastupiti u Cirihu, u velikoj hali „Stadthalle Dietikon“.