Vesti
Žuta štampa
Nastavak sukoba: Isidora Bjelica: Stanija kokoško!
10.09.2012. 12:00
Izvor: Svet
Nastavak sukoba: Isidora Bjelica: Stanija kokoško!
Književnica Isidora Bjelica napala je VIP survajverku Staniju Dobrojević, i to pred televizijskim kamerama tokom snimanja emisije “Ja to tako” na Pinku.
“Isidora i Stanija bile su gošće i atmosfera je bila više nego prijatna do momenta kad je Bjelica počela s prozivkama. “Komplimente” koje je spisateljica uputila starleti inicirala je rasprava o famoznom računu od sto hiljada evra koji je jedan gospodin, navodno, napravio u Sen Tropeu pokušavajući da osvoji Staniju. Ona ga je nedavno okačila na Fejsbuk po nagovoru ljudi s jednog veb-portala kako bi proverila reakcije svojih fanova i posetilaca sajta. Isidora nije shvatila da je sve to fora, već se upecala i počela raspravu o tome. Kad je ukapirala da je nasela, bila je veoma ljuta. U besu je odbrusila Staniji: “Baš jaka šala, kokoško!”", otkriva za Kurir jedan od producenta s Pinka.
Stanija nije želela da se upušta u raspravu, već je sa osmehom nastavila da odgovara na pitanja voditeljke. Obe su posle snimanja izašle kao furije, ne pozdravivši se.
Pozvali smo Staniju i zamolili je da prokomentariše incident sa Isidorom.
“Šta očekujete da kažem?! Neću da komentarišem, jer mi vaspitanje nalaže da se prema starim gospođama odnosim s poštovanjem. Tako će i ostati”, naglasila je Stanija.
Isidora nije želela da odgovori na pozive, ali ni na poruke koje smo joj poslali.