Vesti
Žuta štampa
Nataša Bekvalac zaposlila sestru na Pinku
13.09.2012. 20:00
Izvor: Kurir
Nataša Bekvalac zaposlila sestru na Pinku
Nataša Bekvalac obezbedila sestri radno mesto stiliste na „ružičastoj televiziji“
Seka je uhlebila!
Kristina Bekvalac novi je stilista na televiziji Pink. Najzaslužnija za njeno zaposlenje je upravo njena sestra Nataša Bekvalac. Čim je čula da su „ružičastoj televiziji“ potrebni modni stručnjaci, pevačica je čelnicima Pinka preporučila svoju mlađu seku. I uspela je da je uglavi u tim velike medijske kuće.
- Nataša je od prijatelja saznala da Pink traži stiliste. Pošto je Kristina bila bez stalnog zaposlenja, odmah ju je preporučila. Nije ih ubeđivala, Kiki je primljena i njen prvi angažman je bila emisija „Vip rum“. Osim što se pobrinula za stajling voditelja, bila je zadužena i za sestrin izgled - kaže izvor blizak sestrama Bekvalac.
I pored napada Jelene Karleuše da je Nataša iskopirala njen stajling, Kristina se odlično drži. Prva greška joj je oproštena, jer je to bilo njeno vatreno krštenje. Ljudi sa Pinka su prezadovoljni njenim angažovanjem i idejama. Ona će mnogim licima ove televizije promeniti imidž.
Pozvali smo Kristinu za komentar, ali se ona do zaključenja broja nije javljala na telefon. Biće da su joj ruke pune posla. Ili seki zahvaljuje na odličnom zaposlenju. Ni Nataša nije odgovarala na naše pozive, jer do izlaska albuma ne želi da daje izjave.