Vesti
Žuta štampa
Romeo i Julija: Vlada i Nataša planiraju venčanje u Veroni?!
25.09.2012. 20:00
Izvor: Svet
Romeo i Julija: Vlada i Nataša planiraju venčanje u Veroni?!
Pevačica Nataša Bekvalac i maneken Vladimir Vuksanović proveli su romantični vikend u Veroni. Zaljubljeni par se ovom prilikom, kako “Blic” saznaje, raspitivao o detaljima najromantičnijeg venčanja na svetu, na mestu istorijske ljubavi između Šekspirovih junaka Romea i Julije.
“Na Vladinu inicijativu, prošlog petka Nataša i on su spakovali kofere i uputili se u Italiju kako bi naredna dva dana bili potpuno odvojeni od poslovnih obaveza. Inače, oboje veoma vole Italiju i do sada su je odvojeno više puta posećivali, ali ovaj put je bio skroz drugačiji jer su bili zajedno, samo njih dvoje. Veoma su zaljubljeni i to svuda pokazuju, a već uveliko kuju planove o zajedničkom životu u Beogradu. Venčanje u Veroni im se čini kao sjajan potez”, otkriva izvor „Blica“ blizak zaljubljenom paru.
Od pre tri godine svi parovi koji žele imaju priliku da sklope brak u Veroni. To zadovoljstvo košta 1.000 evra. Kako pevačica i maneken ne žale ništa kad su u pitanju njihove emocije, ni ovako visoka cena za dozvolu za venčanje ne bi trebalo da im predstavlja veliki problem