Vesti
Žuta štampa
Večite suparnice
Bilja Siti otela verenika Ani Nikolić!
28.09.2012. 12:00
Izvor: Kurir
Bilja Siti otela verenika Ani Nikolić!
Obradovićka nedavno započela vezu s Draganom Tomovićem, donedavno Nikolićkinim verenikom
Voli Anine momke!
Biljana Obradović je pre nekoliko nedelja započela romansu s Draganom Tomovićem, bivšim verenikom Ane Nikolić, s kojim je pevačica do pre tri meseca bila u dvogodišnjoj vezi!

Kako saznajemo od naših dobro obaveštenih izvora, Biljanu i Dragana upoznao je njihov zajednički drug iz Crne Gore, odakle je inače Tomović. U prvom trenutku niko iz njihovog okruženja nije pretpostavio da će se biznismen i voditeljka toliko zbližiti.

- Dragana je kod Biljane privukla njena staloženost, a on se prema njoj postavio kao pravi gospodin. Često posećuju poznate beogradske restorane, pa su ih već mnogi videli zajedno, ali oni ne žele da javno ozvaniče svoju ljubav - kaže naš sagovornik.

Inače, ovo nije prvi put da je Biljana u vezi s nekim od momaka lepe Paraćinke. Kad je pre nekoliko godina Ana raskinula s Matijom Ćorkovićem, Obradovićka se ubrzo smuvala s njim.

- Poznajem Dragana, ali nisam s njim u vezi, kao što nisam bila ni s Matijom Ćorkovićem. Sarađujem s mnogima i poznajem dosta ljudi iz Podgorice, pa tako i Dragana - rekla je Biljana kad smo je pozvali.

Ana slavila rođendan u Rimu

Ana Nikolić proslavila je juče 34. rođendan. I to u Rimu. Iako trenutno nema dečka, njeni prijatelji tvrde da nikad nije bila srećnija. Putuje, uživa... A pošto često ide u Rim, tamo ima dosta prijatelja Italijana, koji su joj priredili iznenađenje sačekavši je u hotelu s tortom i muzikom.