Vesti
Žuta štampa
Đetić je poslušan i vredan: Milena Ćeranić priznala da Vladimir Dašić usisava u njenoj kući?!
04.10.2012. 12:00
Izvor: Svet
Đetić je poslušan i vredan: Milena Ćeranić priznala da Vladimir Dašić usisava u njenoj kući?!
Na snimanju emisije “Skandalozno” kod Marjana Kamenovića i Olje Crnogorac, gošće Katarina Živković i Milena Ćeranić su tokom cele emisije šokirale prisutnu publiku svojim odgovorima, a jedan od najzanimljivijih delova bio je kada je Marjan upitao Katarinu da li Bane mora da pere sudove i usisava u kući, na šta je mlada zvezda “Granda” odgovorila: “Naravno, Bane to radi”, što je voditelj prokomentarisao rečima da je onda on pravi Srbijanac. A tada se Milena nadovezala i kao grom iz vedra neba upitala Marjana: “A ko kaže da Crnogorci ne usisavaju?!”
U prvom trenutku je nastao muk, a zatim je usledio ogroman aplauz i ovacija publike zbog njenog odgovora. Na Milenin komentar su svi burno odreagovali, što je i samu Milenu nasmejalo, a onda su usledile i čestitke voditelja na hrabrosti i indirektnom priznanju da možda i njen dečko Crnogorac usisava u njenom stanu. S obzirom na to da je oženjeni košarkaš Vladimir Dašić, sa kojim Milenu povezuju, upravo rođen u Crnoj Gori, te da oni tu vezu kriju zbog njegove žene i deteta i nikada ništa ne govore o svojoj vezi – ovo može biti veliko priznanje!
A na pitanje da li zaplače nekada za Grandom, Milena je odgovorila: “Popularnija sam nego dok sam bila u Grandu, složiće se sa mnom publika? Tako da ne plačem za njima”, za šta je opet dobila veliki aplauz.
Ovu emisiju gledaoci će moci da pogledaju na televiziji Happy u nedelju 14. oktobra, u 22:30.