Vesti
Žuta štampa
Grandovci će okupirati i Hrvatsku
06.10.2012. 14:00
Izvor: Blic
Grandovci će okupirati i Hrvatsku
Hrvatski televizijski program RTL uskoro bi u svom programu mogao da ima emisiju naše produkcije „Grand“. Priča se da su potencijalni voditelji muzičkog programa „Grand šou“ za hrvatsko tržište Severina i Tarik Filipović.
Emisija „Grand šou“ za Hrvatsku bi bila koncipirana tako da u njoj gostuju srpski i hrvatski pevači. Čelnik „Granda“ Saša Popović u pregovorima je s hrvatskim partnerima.
- O tom projektu zasad ne mogu da govorim. Istina je da pregovaramo s hrvatskim partnerima, ali još se ništa ne zna. Tačno je i da razgovaramo s brojnim potencijalnim voditeljima - rekao je za „Blic“ Saša Popović.
S obzirom na to da se šuška da bi Severina trebalo da bude ženska polovina voditeljskog dvojca, kontaktirali smo s Tomicom Petrovićem, njenim menadžerom. Tomica nam je rekao da je Seve trenutno u studiju i da, osim novog albuma, nema druge planove.
- Severina je trenutno u studiju, gde završava novi album, koji planira da objavi krajem godine. Posle toga kreće na turneju. Niko me nije zvao za tu emisiju. Severina drugih planova nema - rekao nam je Tomica Petrović.
Glumac, koji se osim u filmovima i serijama proslavio i kao voditelj kviza „Ko želi biti milioner“, kaže da je bio na razgovorima za „Grand šou“. Tarik Filipović navodi da nije pristao jer ima angažmane na drugim televizijama. Ali i navodi da ga ne bi čudilo da Severina bude u ulozi voditelja.