Vesti
Žuta štampa
Takmičari na mukama: Posle “Prvog kuvara Srbije” pravac “Akademija debelih”!
08.10.2012. 12:00
Izvor: svet.rs
Takmičari na mukama: Posle “Prvog kuvara Srbije” pravac “Akademija debelih”!
VIP kuvari, koji već mesec i po dana snimaju popularni rijaliti na televiziji Pink, po svemu sudeći će takmičenje morati da nastave u drugom rijalitiju – “Akademiji debelih”! Kako Press saznaje, veliki broj takmičara je tokom kuvanja nabacio veliki broj kilograma, što se odrazilo i na njihov izgled i na njihovo zdravstveno stanje.
Među najdrastičnijim primerima su čuvena “loto” devojka Suzana Mančić, koja se ugojila čak šest kilograma, zatim zvezda “Granda” Milan Dinčić Dinča, koji je nabacio četiri kilograma i Marko Kon, koji je posle rigorozne dijete u takmičenju vratio neverovatnih sedam kilograma.
“Na snimanju se nekontrolisano jede, što od nervoze, što od dosade kada imamo pauze. Ugojila sam se šest kilograma za mesec dana i to mi je smetalo. Preuzela sam stvar u svoje ruke i prešla na dijetu, pa sam već smršala sedam kilograma. Dijeta je teška i rigorozna, odlučila sam da više ništa ne jedem od hrane sa snimanja, već nosim od kuće ono što mi je po planu dijete”, rekla nam je Suzana Mančić, dok nam je njen kolega iz kuhinje Marko Kon rekao: “Ugojio sam se sedam kila tokom snimanja. Mnogo je lakše nabaciti kile nego ih skinuti. U rijaliti sam ušao vidno mršaviji jer sam pomoću dijete skinuo veliki broj kilograma, ali sam se na snimanju opustio i vratio čak sedam. Posle ocenjivanja žirija mi probamo jedni drugima hranu i zamislite kada sa 15 tanjira uzmete po dva zalogaja, pa to je previše hrane, verujte. Pošto sam prevršio svaku meru, odlučio sam da jedem restriktivno tokom snimanja da ne bih nastavio da se gojim.”
Zvezda “Granda” Milan Dinčić Dinča kaže da mu je ovo prvi put u životu da se suočio sa viškom kilograma i da na razne načine pokušava da ih se oslobodi.
“U pitanju su četiri kilograma, ali verujte, to je za mene previše! Redovno vežbam i ne znam kako sam dozvolio to sebi, ali okej! Očigledno je da dosta jedemo tokom snimanja, a čuo sam da nisam jedini koji se ugojio”, rekao je Dinča kroz osmeh.
Osim Bojane Stojković i Ane Milenković, koje su i dalje premršave, skoro svaki takmičar je nabacio pokoji kilogram. Tako se glumica Marija Petronijević ugojila dva kilograma, dok je misica Anja Šaranović nabacila nešto manje od kilo. I zvezde “Granda” Aleksandra Bursać i Mišel Gvozdenović su se elegantno popunili, pa planiraju da se posle takmičenja bace na dijetu i vežbanje.
KOLIKO SU SE UGOJILI TAKMIČARI VIP KUVARA
1. Marko Kon 7 kg
2. Suzana Mančić 6 kg
3. Dinča 4 kg
4. Big Lale 3 kg
5. Mišel Gvozdenović 2,5 kg
6. Nemanja Pajić 2 kg
7. Bojan Marović 1,8 kg
8. Marija Petronijević 1 kg
9. Aleksandra Bursać 1 kg
10. Cakana 0,8 kg
11. Anja Šaranović 0,8 kg
12. Aleksandra Janković 0,5 kg
13. Romana Panić 0,5 kg
14. Ana Milenković 0 kg
15. Bojana Stojković 0 kg