Vesti
Žuta štampa
Sigurna u sebe Ana Nikolić poručuje: U najboljim sam godinama i uživam u svakom danu!
09.10.2012. 12:00
Izvor: svet.rs
Sigurna u sebe Ana Nikolić poručuje: U najboljim sam godinama i uživam u svakom danu!
Poslednjih nedelja Anu Nikolić bilo je nemoguće videti na televiziji ili pročitati njen intervju. Za to vreme pop zvezda uživala je na obalama egzotičnog Mediterana, a budući da su joj mir i tišina bili neophodni, na put je otišla sama. U međuvremenu su novinske stupce punile priče o njenoj navodnoj romansi s izvesnim ruskim biznismenom, ali pevačica nije želela da se oglašava. Nakon raskida veridbe sa Draganom Tomovićem, prijala joj je medijska izolacija, a po povratku iz Rima, u kom je s prijateljima proslavila trideset četvrti rođendan, zgodna brineta spremna je za nove pobede.
“Volim da putujem i svaki slobodan trenutak koristim kako bih upoznala nove gradove, nove kulture i ljude. U Italiji imam mnogo prijatelja koji su me pozvali da zajedno proslavimo moj rođendan, a iako sam se tek bila vratila s odmora u Monte Karlu, nije im trebalo dva puta da me pitaju”, ističe lepa pevačica na početku razgovora za Svet.
Kako ste proslavili rođendan?
“Prijatelji su mi priredili žurku za pamćenje. Najpre smo večerali u prelepom restoranu, a slavlje smo nastavili u jednom od najpopularnijih noćnih klubova u Rimu. Potrudili su se da uživam u svakom trenutku, i umesto da ja budem domaćin, oni su bili meni. Bilo nam je zaista predivno i slobodno mogu da kažem da je to bio jedan od najlepših rođendana u mom životu. Do sada sam praktikovala da tog 27. septembra organizujem žurku za prijatelje u Beogradu, ali sam ovog puta ipak odlučila da odem u Rim i nisam se pokajala.”
Kako vi doživljavate taj dan, budući da je mnogim damama to sresan period zbog godine više koju napune?
“Naravno da svaka devojka razmišlja o tome, pa ni ja nisam izuzetak. Činjenica je i da žene s godinama, uslovno rečeno, uhvati neka vrsta panike. S druge strane, sada se osećam bolje nego pre jedne decenije. Sigurnija sam u sebe, samim tim i rasterećenija. Smatram da se nalazim u najboljim godinama za jednu ženu i zato se trudim da uživam punim plućima u svakom danu.”