Vesti
Žuta štampa
Nova mis Srbije je kondicioni trener u tenisu
09.10.2012. 20:00
Izvor: Blic
Nova mis Srbije je kondicioni trener u tenisu
Nikolina Bojić je nova mis Srbije koja će nas predstavljati na izboru za mis sveta. Ova zgodna plavuša iz Apatina je prototip uspešne dame - radi kao teniski kondicioni trener, a odskoro je krenula i na časove gitare.
Dok većina devojaka koje učestvuju na izborima za mis tvrdi da ih je prijavila rodbina, Nikolina je bila motivisana željom da se za takmiči.
- Motiva ima mnogo. Jedan od motiva je takmičarski duh, koji gajim kroz sport, pošto godinama treniram fitnes, a iza mene su mnogi uspešni nacionalni i internacionalni rezultati - otkriva Nikolina, kojoj su osećanja nakon proglašenja za najlepšu devojku Srbije i dalje pomešana jer joj ova titula donosi i određenu dozu odgovornosti.
Na pitanje šta joj je prolazilo kroz glavu u trenucima nakon proglašenja, ova 25-godišnja lepotica s osmehom priznaje:
- Proveravala sam pola sata da li mi je kruna na glavi. Nisam bila svesna šta se zapravo dešava.
Nikolina odaje utisak veoma samouverene devojke, te je stoga ne dotiču predrasude o misicama kao ispraznim lepoticama jer smatra da je nekim ljudima teško da zamisle pametnu i lepu ženu.
Za njenu odličnu figuru zaduženo je višegodišnje bavljenje sportom, koje joj je i životno opredeljenje.
- Ja sam kondicioni trener u tenisu. Često sam angažovana i u zemlji i u inostranstvu. To zahteva česta i duga putovanja, koja ću sada zbog nove titule morati da smanjim. U slobodno vreme pored stručne sportske literature volim da čitam klasike, a upisala sam časove gitare jer me taj instrument posebno privlači - priča lepa Apatinka, koja planira da svoje školovanje nastavi u Kanadi, da studira nutricionizam, a želela bi da za to vreme drži i svoj fitnes klub.
O privatnom životu ne želi da govori jer smatra da nije dovoljno popularna i uspešna da bi to u ovom trenutku bilo na prvom mestu. Upitana kako namerava da iskoristi svojih pet minuta slave, uz vragolast osmeh odgovara: “Zar samo pet minuta?”