Vesti
Žuta štampa
Nives Celzijus: Dino i ja još uvek živimo zajedno
10.10.2012. 20:00
Izvor: Blic
Nives Celzijus: Dino i ja još uvek živimo zajedno
Nives Celzijus kaže da se ona i njen suprug fudbaler Dino Drpić za sada ne razvode. Starleta je za hrvatsko izdanje magazina "Stori" istakla kako papire za razvod ni Dino ni ona nisu podneli ali da je tačno ta Dinu smeta njeno provokativno pojavljivanje u javnosti. Ipak, potvrdila je kako sa suprugom i dalje živi zajedno.
- Njemu je moja golišava pojava u medijima oduvek smetala. Uvek je bio jako ljubomoran - rekla je Nives za "Stori" i dodala kao svi imaju neke mane.
- Ima verovatno dosta toga što mi je smetalo kod njega, ali opet ima previše toga što poštujem i volim na njemu. Dino će uvek biti ljubav mog života kako god mi završili. Dinova je jedina mana to što je previše dobar i što je uvek gledao kako da ugodi svima i bio budala za sebe - tvrdi Nives i dodaje kako finansije nisu razlog njihovih razmirica.
- To su gluposti. Zaista nisam jedna od onih žena kojima je novac primaran za sreću. Nas dvoje još živimo na istoj adresi - zaključuje Nives koja je u braku sa Dinom sedam godina, a zajedno imaju ćerku Tašu (4) i sina Leona (6).