Vesti
Žuta štampa
Ana Nikolić ima novog dečka
16.10.2012. 20:00
Izvor: Press
Ana Nikolić ima novog dečka
Ne gubi vreme Pevačica odnedavno uživa u ljubavnoj vezi sa beogradskim biznismenom Milinkom Mikicom Filipovićem, sa kojim se upoznala u jednom beogradskom kafiću
Pop zvezda Ana Nikolić ponovo ima novog dečka! Kako Press ekskluzivno saznaje, reč je o beogradskom biznismenu Milinku Mikici Filipoviću, koji već godinama važi za velikog zavodnika!
Prema rečima našeg sagovornika, posle raskida veridbe sa crnogorskim arhitektom Draganom Tomovićem i kratke afere sa srpskim milionerom koji živi i radi u Moskvi, Ana se skrasila pored Mikice koji već godinama ima privatne poslove u Beogradu, a upućeni u njihovu vezu tvrde da je pevačica nikada srećnija i zadovoljnija svojim emotivnim stanjem.
- Ana i Mikica su se upoznali u jednom beogradskom kafiću na Vračaru čiji su česti gosti, a posle intenzivnog druženja između njih se rodila ljubav! Svi kažu da se Ana totalno promenila i posvetila poslu i novom dečku i da joj Mikicina blizina jako prija! Nedavno je izjavila da je svoj rođendan proslavila u Rimu sa prijateljima, a među njima je zapravo bio i njen novi dečko - kaže dobro obavešten izvor Pressa.
Inače, novopečeni par često možete videti zajedno, a dokaz tome je i snimak koji je napravila ekipa emisije „Papraco lov", koja će se emitovati večeras na Pinku, a na kome se jasno vidi kako se Ana i Mikica drže za ruke i po Beogradu voze njegovim belim „poršeom".