Vesti
Žuta štampa
Aleksandra Doknić, nova Miss Srbije: Bila sam šokirana kada sam čula da je Nikolina udata!
18.10.2012. 12:00
Izvor: Svet
Aleksandra Doknić, nova Miss Srbije: Bila sam šokirana kada sam čula da je Nikolina udata!
Nakon što se Nikolina Bojić odrekla titule Miss Srbije, lenta je otišla u ruke 18-godišnje učenice iz Požarevca Aleksandre Doknić.
Aleksandra je prvobitno bila proglašena za prvu pratilju, ali je juče u toku dana sa roditeljima posetila “Miss Yu” kompaniju kako bi joj bilo predočeno šta je sve očekuje kao mis Srbije.
“Ne znam šta me dalje čeka, mada sam ja bila zadovoljna i kao prva pratilja”, izjavila je Aleksandra juče za “Blic”.
Iako je Nikolinin slučaj bacio senku na ovo takmičenje lepote i izazvao brojne polemike, Aleksandra kaže da ima punu podršku svojih roditelja koji imaju poverenja u nju i “Miss Yu” kompaniju.
“Nikolina je sasvim dobra devojka sa kojom sam se družila za vreme priprema. Budući da je ona učestvovala na ovom takmičenju i prošle godine davala je savete drugim devojkama kako da se ponašaju pred kamerama, da se opuste, bila je prema svima super”, kaže Aleksandra.
Ona kaže da sa Nikolinom nije ostvarila neki prisniji kontakt i da je bila veoma iznenađena kada je čula da je Nikolina udata.
“Bila sam stvarno šokirana, nisam mogla ni da pretpostavim da je udata, to je bilo iznenađenje za sve. Ona nikada nije pominjala dečka, niti pričala bilo šta o njemu”, ističe Aleksandra.
Aleksandra ima 18 godina iz Požarevca je. Pohađa gimnaziju, a osim što se takmičila na izboru za mis Srbije, te nekoliko lokalnih izbora, ova lepotica je u julu pobedila i na izboru za “Nivea New Faces” u organizaciji magazina “Joy” i modne agencije “Klik”. Manekenstvom se bavi od nedavno, a uzor u ovoj industriji joj je Adrijana Lima.