Vesti
Žuta štampa
Tijana Dapčević: Muža i dete hranim travom
19.10.2012. 20:00
Izvor: Kurir
Tijana Dapčević: Muža i dete hranim travom
Kad je moj suprug video da sam smršala dvanaest kilograma i da sam se zategla, počeo je da pazi šta jede
Napravila se na ribu.
Tijana Dapčević zadivila je sve kad se nedavno prošetala crvenim tepihom na jednom prestoničkom događaju. U ultrakratkoj suknji pokazala je savršeno izvajane noge. Jednogodišnji trud se isplatio i pop pevačica sada ponovo izgleda kao u dvadesetim godinama. Napornim vežbanjem i redukovanom ishranom Tijana je skinula 12 kilograma. Pored nje, način ishrane promenio je i njen muž Milan, a i sinu Vuku se sviđa da s roditeljima jede voće, povrće i meso.
- Navikla sam se na novi način života i ishrane. Jednom nedeljno dam sebi oduška i tada pojedem parče torte. Odvikla sam se od svega onoga što sam svakodnevno jela. Ponekad mi nedostaju lazanje i vruć hleb koji je tek izašao iz peći, pa da na to dodam margarin i beli luk - kaže Tijana za Kurir.

♦ Na čemu se sada zasniva tvoja ishrana?
- Uglavnom jedem razne travuljine i meso. Na našem tržištu se nedavno pojavio jedan blender koji je čudo tehnike. U njemu se supa spremi za jedan minut. Stavim razne začine, beli luk u prahu, malo soli i bude ukusno. U mojoj kući svi to jedemo. Takođe, redovno pravim sokove od voća i povrća.

♦ I tvoj suprug Milan je smršao. Da li si ti svojom novom vitkom linijom uticala na to?
- Milana sam nagovarala da smrša. Nije previše oslabio, treba da skine još nekoliko kilograma. Kad je video da sam smršala 12 kilograma i da sam se zategla, počeo je da pazi šta jede. On je bio pravi macan dok mene nije upoznao.

♦ Šta ga najviše privlači na tebi?
- Verovatno moje noge. Uvek sam imala dobre noge, samo što su sad zategnutije i mršavije.

♦ Da li je ljubomora prisutna u vašem braku?
- Nismo mnogo ljubomorni, ali sam ja za nijansu ljubomornija od njega.

♦ Mnoge tvoje kolege se žale da im je muka od estrade, a neki bi čak i da je napuste.
- Ne može da mi bude muka zato što je to moj posao, ali insistiram na tome da se posao ne donosi kući. Moj muž i ja se družimo s Nigorom, Leontinom, Brajom, Dejanom Milićevićem. Čak i kad mi oni dođu u goste, ne pričamo o poslu. Ima toliko lepih stvari o kojima razgovaramo, nećemo valjda o estradi. Nikad svetski šou-biznis ne upoređujemo s našim, jer nas odmah zaboli glava.

♦ Postala si zavisnik od Tvitera?
- Nisam toliki zavisnik od Tvitera i Fejsbuka koliko sam u poslednje vreme od Instagrama, koji je Fejsbuk nedavno otkupio. Kad se slikate na Instagramu, možete da šerujete na ostale društvene mreže. Postala sam fotograf.