Vesti
Žuta štampa
Policija juri Radojku Adžić!
01.11.2012. 12:00
Izvor: Kurir
Policija juri Radojku Adžić!
Prvi osnovni sud u Beogradu zatražio pomoć kako bi Adžićevoj uručio poziv za suđenje s Jelenom Karleušom
Ne mogu da joj uđu u trag!
Pevaljki Radojki Adžić novosadska policija mesecima pokušava da uđe u trag! Razlog za to je sudski poziv koji Prvi osnovni sud u Beogradu nikako ne uspeva da joj uruči.
- Protiv Radojke Adžić tužbu za klevetu podnela je Jelena Karleuša i ona zahteva naknadu štete od tri miliona dinara. Međutim, nekoliko ročišta je već odloženo jer sud ne uspeva da pronađe pevačicu na adresi u Novom Sadu - kaže izvor Kurira iz suda.
Kako navodi, sud nije imao drugog izbora već da se obrati policiji.
- Pozivi su se uvek vraćali. Zbog toga smo urgirali da policija utvrdi tačnu adresu i uruči joj poziv. Stiglo je obaveštenje da su odlazili na njena vrata, ali je nisu pronašli.
Naš sagovornik dodaje da je policija u međuvremenu nabavila drugu Radojkinu adresu i da će na njoj pokušati da je pronađe i uruči joj poziv ne bi li se napokon pojavila na sledećem ročištu, koje je zakazano za 28. novembar.
Iako uporno izbegava suđenje, pevaljka nam se javila na telefon. Ljubazno smo je pitali da li zna da je policija traži i da li će se pojaviti krajem meseca u sudnici. A ona nam je krajnje neljubazno uzvratila.
- Nosite se u tri pičke materine! - vrisnula je Radojka i spustila slušalicu.
Žalosno, Radojka. Žalosno.