Vesti
Žuta štampa
Euforija u Australiji: Cecu dočekuju kao Madonu!
02.11.2012. 12:00
Izvor: Kurir
Euforija u Australiji: Cecu dočekuju kao Madonu!
Srpska folk zvezda će u decembru nastupati u dvoranama u kojima su pevale samo najveće svetske zvezde, poput kraljice popa i Kajli Minog
Kao kraljica.
Svetlana Ražnatović će, nakon dve godine, u decembru ponovo pevati u Australiji. U njenim hitovima moći će da uživaju stanovnici Perta, Sidneja i Melburna, a organizatori turneje, firma „Parada“ i Miloš Rsovac, potrudili su se da sve dignu na najveći mogući nivo. Ceca će se pred publikom pojaviti u elitnim dvoranama u kojima su do sada nastupale samo najveće svetske zvezde, poput Madone i Kajli Minog!
Kako Kurir saznaje, ulaznice za njene koncerte puštene su u prodaju pre dvadeset dana, a navala je tolika da se predviđa da će uskoro biti rasprodate u sva tri grada. Upravo zbog eminentnih mesta na kojima će Ceca zapevati, veliko interesovanje vlada ne samo među našim ljudima u Australiji - brojni ljubitelji muzike u „zemlji kengura“ koji nemaju veze s bivšom Jugom poželeli da čuju osobu koja je najavljena kao najveća balkanska superzvezda.
Organizatori vode računa o svim detaljima, obezbeđeno je vrhunsko ozvučenje za spektakle, tako da će koncerti po svemu biti prestižni u odnosu na one koje su do sada imali srpski pevači u Australiji. Svakako ne treba sumnjati da će Ceca svojim glasom još jednom dokazati da je bez premca.