Vesti
Žuta štampa
To ne može svako
Lukas sinoć u Areni, dogodine na Marakani!
04.11.2012. 14:00
Izvor: kurir-info.rs
Lukas sinoć u Areni, dogodine na Marakani!
Aca spektakularno proslavio 44. rođendan i ispunio dečački san da mu gostuje Brega
urka za pamćenje.
Aca Lukas održao je sinoć spektakularni koncert u Kombank areni, gde je proslavio svoj 44. rođendan, a dogodine je obećao koncert na Marakani, gde su do sada pevale samo dve najveće srpske zvezde - Svetlana Ceca Ražnatović i Zdravko Čolić. Pošto je Arena bila tesna da primi brojne Lukasove fanove, koncert na otvorenom biće pun pogodak.
Koncert je otvorila Acina dobra prijateljica Marina Visković, usledio je na video-bimu snimak od prethodne noći s proslave Acinog rođendana, na kojem su prijatelji pričali o njemu i na kraju mu supruga Sonja poželela sve najbolje.
Najpre je otpevao „Istina je da te lažem“, a onda se obratio publici:
- Dobro veče, Beograde! Hoću da vidim ruke! Sve vas pozdravljam, nadam se da će nam biti lepo, ne znam koji je ovo koncert, peti ili šesti, a biće i 56!
Onda su svi u glas počeli poznate stihove iz pesama „Stil života“, „Ako ti još fali krevet moj“, „Mali crni vrag“...
Organizatori su Aci priredili iznenađenje - igračice iz grupe Trik FX izašle su na binu, uhvatile Lukasa za ruku i počele da igraju uz pesmu „‘Čke beogradske“. Nizali su se hitovi...
Iako je najavljivao da neće imati goste, za rođendan mu se ispunio dečački san - na scenu je izašao Goran Bregović i otpevao „Ružica si bila“, a zatim su „Ja sam Jeremija“.
Tu su bili i Lepa Brena, Sanja Đorđević sa ćerkom, Danica Drašković, Slađana Ivanišević, Jelena Mrkić, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Jovana Tipšin...