Vesti
Žuta štampa
Najskuplji razvod: Bivša žena od Kežmana traži 6.000.000 evra!
08.11.2012. 20:00
Izvor: Kurir
Najskuplji razvod: Bivša žena od Kežmana traži 6.000.000 evra!
Emilija traži od Mateje polovinu njegovog procenjenog bogatstva kako bi napokon prihvatila okončanje braka
Najskuplji razvod u Srbiji.
Da bi okončao svoj brak, Mateja Kežman treba dobro da odreši kesu. Njegova još uvek zvanična supruga Emilija traži polovinu njegovog procenjenog bogatstva, a to je čak 6.000.000 evra. Par se rastao pre nekoliko meseci, a razvod još uvek nisu potpisali.
Trebalo je da se rastanu sporazumno, ali taj dogovor sada koči Emilijin zahtev.
- Matejino bogatstvo procenjeno je na 12 miliona evra, uključujući i nekoliko nekretnina. Sve to je stekao tokom zajedničkog života sa Emilijom. Kad su se upoznali, on je bio samo još jedan talentovani dečak kog je klub poslao u Pirot na kaljenje. Ona je bila uz njega tokom stvaranja karijere, pratila ga je, podržavala u svemu i rodila mu troje dece, Lazara, Jakova i Aleksandru. Zbog svega toga ona smatra da joj pripada najmanje polovina stečene imovine. Prostom računicom dolazi se do toga da bi Kežmana razvod koštao 6.000.000 evra - priča izvor blizak fudbaleru i njegovoj devojci Maji.
Kežman je posle rastanka od Emilije uplovio u vezu s Marijom Perković iz Zemuna, o čemu je Kurir prvi pisao. Njihova ljubav je postala toliko ozbiljna da već, kako tvrde njene drugarice, razmišljaju o bebi. Ali Marija ne želi da Kežmanu rodi dete dok ne budu u braku. A da bi se venčali, prvo on mora da se razvede. To će se, po svemu sudeći, dogoditi tek kad odreši kesu.
- Poznajući Mariju, sigurno je da ne bi rodila bebu bez prethodnog ozvaničenja ljubavi. U ovom slučaju u igri je veliki novac da bi se postupalo nepromišljeno - završava naš izvor.