Vesti
Žuta štampa
Suljo osvojio i folk divu
Ceca kao Hurem!
11.11.2012. 14:00
Izvor: kurir-info.rs
Ceca kao Hurem!
Čari Orijenta.
Serija „Sulejman Veličanstveni“ osvojila je i srpsku pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović. Njoj se toliko dopada ova turska priča da gotovo ne propušta nijednu epizodu. Naročito joj se sviđaju kostimi glumica, a pre svega nakit koji nose sultanije. Znajući za to, njoj je glumica Milena Marić nedavno poklonila unikatni nakit za kosu sa „svarovski“ kristalima. Tako i Ceca sada ima komade kao i lepa i moćna Hurem.
- Ceca je nedavno upoznala glumicu koja je skoro počela da se bavi dizajniranjem ovog orijentalnog nakita za kosu po uzoru na žene iz turskih i indijskih serija. Milena Marić je poželela da specijalno za folk pevačicu napravi ukras kakav niko drugi nema, sa sve „svarovski“ kristalima - otkriva izvor Kurira.
Cecu još nismo videli sa ovim komadom na glavi, ali vrlo je moguće da želi da ga ponese u nekoj specijalnoj prilici. Osim nje, Mileninim ručnim radom oduševljena je i Ivana Selakov. Možda baš ona bude sledeća muza kojoj će zavodnica Lina iz serije „Budva na pjenu od mora“ darivati svoje umetničko delo.