Vesti
Žuta štampa
Danijela: Ognjene, nećeš ti meni sam kod Dženifer Lopez
14.11.2012. 12:00
Izvor: Kurir
Danijela: Ognjene, nećeš ti meni sam kod Dženifer Lopez
Amidžić juče otputovao u Istanbul, gde će uraditi ekskluzivni intervju sa pevačicom, ali je i supruga morala da krene s njim
Ni u ludilu ga ne pušta samog.
Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela kao da su vezani pupčanom vrpcom. On je juče otputovao u Istanbul, gde će uraditi ekskluzivni intervju s Dženifer Lopez pred njen koncert u beogradskoj Kombank areni 20. novembra. Ali nije mogao bez žene. Biće da joj nije baš bilo milo da ga pusti samog kod seksepilne svetske zvezde, pa je spakovala stvari i zapucala s mužem u Tursku. Što je sigurno, sigurno je.
Ekipa Kurira uslikala ih je na aerodromu „Nikola Tesla“. Tek što su stigli, Ognjen je ušao u prodavnicu i Danijeli kupio čokoladicu i sok. Dok je čekala svog dragog, prišli smo joj, međutim, ona nije želela ništa da komentariše.
- Nemojte mene ništa da pitate, molim vas. O svemu što vas interesuje pričajte sa Ognjenom, to je njegov posao - kazala je Danijela.
Kad se Amidža vratio, sa osmehom nam se obratio:
- Danijela i ja ćemo u Turskoj ostati najverovatnije tri dana. Drago mi je što ću uraditi intervju s Dženifer Lopez. Iskoristiću boravak u Istanbulu da posetim Eminu Jahović i da zajedno s njenom porodicom napravimo interesantan prilog u njenoj vili. Biće svašta - najavio je voditelj TV Pinka.
Možda bi nam još nešto rekao o Džej Lo da nije bilo Danijele.

Žurka za Dženifer
Poznate ličnosti i novinari okupili su se preksinoć u kafiću „Moda“ na Vračaru, na žurki posvećenoj koncertu Dženifer Lopez. Tu su dobijene i detaljne informacije o predstojećem spektaklu, a među prisutnima su bili Olja Karleuša i njen suprug Peca Petrović, vlasnik kompanije „Antikilogram“, koja je specijalno za Džej Lo pripremila preparat „6 u 1“. Događaju su prisustvovale brojne poznate ličnosti - Minja Miletić, Vlada Stanojević, Aleksandra Ivanović...