Vesti
Žuta štampa
Pomogao zemljakinji
Skanadal u Prvom Glasu: Georgiev progurao zemljakinju u finale!
15.11.2012. 12:00
Izvor: kurir-info.rs
Skanadal u Prvom Glasu: Georgiev progurao zemljakinju u finale!
Katarina Gardijan smatra da je iz „Prvog glasa Srbije“ izbačena jer je Georgievu simpatična Jovana Živković
Razočarana.
Kad je Beograđanka Katarina Gardijan ispala iz „Prvog glasa Srbije“, na Fejsbuku se odmah pojavio veliki broj komentara u kojima se osuđuje Vlado Georgiev, jedan od članova žirija. On je odlučio da Jovana Živković prođe dalje, a ogorčeni fanovi tvrde da je to učinio zbog „crnogorske veze“, pošto je ona iz Podgorice, a on iz Herceg Novog. Čak je prilikom prvog pojavljivanja ispod njenog imena pisalo Herceg Novi, verovatno greškom produkcije.
- Vas dve ste odlični pevači. Intonacija nije bila na Jovaninoj strani. Međutim, duel ne može biti pošten ukoliko neko ne otpeva celu pesmu. Katarina je definitivno bila sigurnija u intonaciji. No, uzevši sve u obzir - to da je Jovana bila u štiklama, i da je Katarina već iskusan pevač, večeras nas napušta Katarina - rekao je Vlado.
I tako, izgleda, štikle su presudile. Za razliku od njega, Aleksandra Radović je kazala da ju je Jovana razočarala, dok Katarini nije imala šta da zameri.
Kaća za Kurir kaže da je Vlado nepravedno postupio.
- Bila sam razočarana jer sam bolje otpevala. Jovani su rekli da nije bila dobra, pa sam očekivala da Vlado objasni zašto sam ispala. To da sam iskusan pevač nije objašnjenje, jer u takmičenju ima mnogo iskusnih pevača - kaže Katarina i dodaje:
- Ispala sam na nepravedan način, valjda Vlado ima neke simpatije prema Jovani, ne znam. Ljudi su komentarisali da je takmičenje bilo nepravedno, a čak su i u studiju zanemeli kad je Georgiev saopštio da ja ispadam. Ako ocenjuju opšti utisak, a ne pevanje u duelu, onda treba tako da kažu.
Mare: Vlado je u pravu
Pokušali smo da se čujemo s Georgievim, ali se nije javljao, kao ni Aleksandra Radović. Jedino je treći član žirija Saša Milošević Mare dao komentar:
- Stojim iza svake odluke žirija. Imam poverenje u Vladu i apsolutno ga podržavam. Katarina ima sjajnu perspektivu i meni je žao što je ispala.