Vesti
Žuta štampa
Dženifer Lopez ispalila Ognjena Amidžića
16.11.2012. 12:00
Izvor: kurir-info.rs
Dženifer Lopez ispalila Ognjena Amidžića
Amidžić će s najmoćnijom ženom na svetu uraditi intervju u Šimanovcima, a ne u Istanbulu, kako je planirano
Džaba išao.
Ognjen Amidžić je trebalo da uradi ekskluzivni intervju s Dženifer Lopez u Istanbulu. Otputovao je tamo sa suprugom Danijelom, naoštrio se za susret s najmoćnijom ženom na svetu, spremio pitanja... Međutim, u poslednjem trenutku došlo je do promene plana. Umesto u Turskoj, njih dvoje će razgovarati tek 20. novembra u Pinkovom studiju u Šimanovcima. Na dan beogradskog koncerta Džej Lo će biti gošća Ami Džija, a upravo na tome su čelni ljudi „ružičaste televizije“ od početka insistirali.
Inače, Ognjen nije uzalud bio u Istanbulu. On je s ljudima iz „Skaj mjuzika“, Jelenom Tomašević i Eminom Jahović kao specijalni gost prisustvovao nastupu svetske zvezde.
- Na koncertu u Turskoj bilo je sjajno! Dženifer je ispunila moja očekivanja. Iako smo se dogovorili da tamo uradimo intervju, njoj i njenom menadžmentu izneta je zamisao o emisiji i prikazan studio i scenografija, što ju je oduševilo, i odlučila je da na dan koncerta u Beogradu dođe na snimanje „Ami Dži šoua“. Ta emisija će biti emitovana 27. novembra na televiziji Pink - kaže Ognjen.