Vesti
Žuta štampa
Proslavila rođendan: Marija Šerifović od mame dobila klavir
16.11.2012. 20:00
Izvor: Svet
Proslavila rođendan: Marija Šerifović od mame dobila klavir
Kako je sama Marija Šerifović otkrila u sredu uveče na proslavi svog 28. rođendana, njena majka Verica teško ju je dobila, te se jedina srpska pobednica na Eurosongu trudi da svaki 14. novembar provede sa svojom mamom, koja joj je ovog puta poklonila klavir.
"Kao dete sam završila skoro pa nižu muzičku školu i mamina želja je bila da sviram klavir, a u poslednje vreme sam i ja shvatila da je bolje da sviram klavir nego da se bavim nekim glupostima. I tako mi je mama kupila klavir za rođendan", rekla je Marija, čija je rođendanska proslava upriličena u sredu uveče u jednom zemunskom restoranu, a njenu želju da joj omiljene pesme otpevaju Zlata Petrović i Zorica Brunclik ove folk pevačice su ispunile.
"Obožavam sve one "old school" pesme, a slavim u kafani jer ne volim folirantsku usiljenu atmosferu, već želim da se provedem sa prijateljima. Nadam se da će mi Zlata otpevati "Dođi da ti ruke grejem", a Zorica "A tebe nema" iz Žikine dinastije", izjavila je Šerifovićeva, kojoj su u goste došli i brat Danijel Pavlović, Đani sa suprugom, Nada Obrić, Saša Milošević Mare.
Jedna od specijalnih gošći na rođendanu Marije Šerifović bila je i Zorica Brunclik, koja je došla sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem. Iako nije želela da otkrije šta je pored korpe sa slatkišima i pićem kupila mlađoj koleginici, Mariji je poželela sledeće: "Mariji ću poželeti da se uda. Mislim da je krajnje vreme, dosta je čekala", izjavila je Zorica.