Vesti
Žuta štampa
"Talenat" počeo nikad burnije
19.11.2012. 20:00
Izvor: S Media
"Talenat" počeo nikad burnije
Četvrta sezona popularnog šoua počela je sinoć a već su se pojavili učesnici koje je publika u Srbiji dobro upamtila. Međutim, neke od njih ni žiri neće zaboraviti, ali ne zbog talenta.
Pevači, karatisti, trbušni plesači samo su neki od učesnika koji su sinoć okušali svoju sreću u šou "Ja imam talenat". U četvrtoj sezoni žiri je izmenjen pa je tako od "stare postavie" ostao samo Ivan Tasovac. Njemu su se pridružili glumci Ivan Bosiljčić i Nataša Ninković a prvi zadatak nije im bio lak. Posebno kada su se ređali na sceni trbušni plesači.
S obzirom da je Bosiljčić nedavno postao otac malene devojčice nikako mu nije bilo prijatno kada su se pred njima pojavile maloletnice razgolićenog stomaka. Glumcu je posebno bilo neprijatno zbog trinaestogodišnje učenice Andree Jovanović. Kada ju je pitao koliko ima godina, a ona mu odgovorila, Bosiljčić se samo uhvatio za glavu. Devojka nije prošla dalje, a posle nje sreću je okušala još jedna trbušna plesačica ovoga puta malo starija. Milica Cvetanovski ima 19 godina, instruktorka je plesa, ali nije uspela da dobije tri "da" i prođe dalje. Ono što je bilo još upečatljivije bio je ples žene, instruktorke plesa, koja je rekla da se "boji fluorescentnim bojama". Ona je na sceni izvodila trbušni ples i mahala plaštom a Tasovac je samo prokomentarisao:
- Ako izvodite orijentalni ples bavite se time a nemojte da se bojite bojama izgledate kao Spajdermen.
A kada je izvela devojčicu od 8 godina na binu, Tasovac je opet prokomentarisao:
- Zašto ste izveli devojčicu od koliko godina? Osam? - rekao je i samo zažmurio.
Ni oni nisu prošli dalje a kako je izgledao njihov nastup, pogledajte i sami.