Vesti
Žuta štampa
Zadnje vreme došlo
Besna Soraja napustila emisiju
20.11.2012. 12:00
Izvor: kurir-info.rs
Besna Soraja napustila emisiju
Vučelićka prekinula snimanje „Red karpeta“ nezadovoljna provokativnim pitanjima i time što ju je voditeljka nazvala starletom
- Ne možeš nekoga predstaviti kao starletu. Ja nisam glumica. Starlete su sporedne uloge u filmovima, a ja nikad nisam bila u filmu - besnela je Soraja i ustala sa stolice.
Kamere su sve vreme bile uključene i zabeležile su razgovor između Vučelićke i voditeljke, što je i emitovano. Voditeljki je bilo čudno Sorajino ponašanje i pitala ju je zbog čega je tako neprijateljski nastrojena prema njoj.
- Ja samo slušam pitanja koja mi postavljaš. Nisam do sada čula nijedno normalno. Poštovanje se vraća poštovanjem - siktala je i dalje Soraja.
Voditeljka joj je objasnila da je njen posao da postavi pitanje, a da ona ne mora da odgovori.
- Nemoj meni te fore. Možemo lepo da pričamo. Da se malo šališ, a ne da mi postavljaš takva pitanja. Je l’ misliš da je to lepo? - pitala je Soraja.
Voditeljka joj je uzvratila rekavši da je samo čekala trenutak kada će ustati sa stolice.
- Da li je tebi dobar PR da nekome napuštaš emisiju? Zaboravi pitanje, neću ga postaviti - rekla je voditeljka, ali starleta i dalje nije bila zadovoljna. Želela je da se i sva ostala provokativna pitanja izbace.
- Najbolje da mi sada govoriš pitanje po pitanje koje mogu da ti postavim - odbrusila joj je voditeljka.
Tada je Soraja strgla mikrofon sa sebe i napustila studio.
Poslednje vreme je došlo kada Soraja određuje koja će joj se pitanja postavljati u emisiji.