Vesti
Žuta štampa
Aca Lukas: Hrvatima je lako, oni nemaju Kandićevu
23.11.2012. 12:00
Izvor: kurir-info.rs
Aca Lukas: Hrvatima je lako, oni nemaju Kandićevu
Zašto nama smeta kada neko veliča i brani svoje?! Meni ne smeta, ali smeta mi što mi svoje ne branimo, kaže Lukas
Patriota.
Aca Lukas osetio je potrebu da se suprotstavi, kako kaže, licemerju onih što sada napadaju hrvatske pevače koji pozdravljaju odluku Haškog tribunala da oslobodi krivice generale Gotovinu i Markača.
- Povodom našeg patriotskog busanja u prsa, jedno kratko pitanje: Zašto Hrvati nemaju, a mi imamo Natašu Kandić? To što se naša estrada ostrvila na pevače iz Hrvatske zato što su uradili nešto što je više nego logično i normalno, naš je problem. Problem je i što se mi odavde oglašavamo uglavnom i gotovo uvek kasno i pogrešno! Zašto nama smeta kada neko veliča i brani svoje?! Meni ne smeta, ali smeta mi što mi svoje ne branimo. Kada kažem mi, ne mislim na sebe, jer ja, kao i moje hrvatske kolege, takođe podržavam haške optuženike, ali naše, i siguran sam da njima to ne smeta, kao što ni nama „ne smeta“ to što oni podržavaju svoje - naglašava Lukas za Kurir i dodaje:
- Ja se izuzimam iz ovih gluposti i dajem preporuku našoj estradi: Nemojte se baviti politikom, ne ide vam! I pored toga što smatram da je presuda potpuno nekorektna i van svake logike, našao sam za shodno da to kažem. Da niste možda očekivali da će hrvatski pevači pisati peticiju da se Gotovina vrati u Hag?
Lukas je istakao da svi treba da učimo od Hrvata.
- Hrvatskim kolegama još jednom bravo, ponovo ste podelili lekciju iz patriotizma celom okruženju! Tako se voli svoja zemlja, a ja kao patriota saosećam i žalim nad žrtvama „Oluje“! Bilo bi bolje da razmišljamo koliko dugo ćemo dozvoljavati ovim degenericima, pedofilima i pederčinama iz EU da nas ponižavaju ne bismo li ispunili sve uslove za dobijanje datuma za početak pregovora, da bi na kraju konačno počeli pregovori kada ćemo dobiti konačan datum za početak pregovora o dobijanju datuma.
Kolege, nudili ste se Hrvatima!
- Mi smo dali Hagu ono što su tražili, a i ono što nisu! Mi se naših ljudi stidimo, a smeta nam kada drugi svoje veličaju. Što se tiče još licemernijih izjava o tome kako kod nas uzimaju pare, neka se svi koji to izjavljuju prisete na koliko su koncerata tih istih pevača bili prisutni ne bi li ih ko iz hrvatskih medija uslikao, pa posle da ih eventualno neko pozove na gostovanje u Hrvatsku. Pun mi je k.rac licemera, dvoličnih ljudi!