Vesti
Žuta štampa
Napadnuti Lazetići
26.11.2012. 12:00
Izvor: Kurir
Napadnuti Lazetići
Sonja i Nikola se gušili u sali koju su nesmotreni tinejdžeri prskali prahom iz protivpožarnih aparata
Frka panika!
Nikola Lazetić i njegova žena Sonja umalo da stradaju preksinoć na projekciji filma „Praskozorje 2“ u bioskopu „Kolosej“ u Ušću. Ovaj poznati par došao je da gleda svoju omiljenu sagu o vampirima kad su tinejdžeri upali u salu i počeli da prskaju prah iz protivpožarnih aparata.
- Nekoliko mladih ljudi iz publike je posle petnaestak minuta od početka filma izašlo iz sale, da bi se uskoro vratili i napravili pometnju prskajući unaokolo sadržaj iz aparata za gašenje požara - otkriva očevidac.
- Gledaoci su počeli da se guše i nastupio je pravi haos. Odigravala se drama, ali iza platna. Lazetić je pomagao svojoj ženi, ali i ostalima koji su se tu zadesili da se domognu izlaza. Pogotovo mlađima. Posle je komentarisao kako je strašno što su se našli na udaru nesmotrenih klinaca. Šta bi se desilo da su i deca bila s njima, kad više ni u bioskopu čovek nije bezbedan?! Nikome nije bilo jasno kako su se uopšte ovi delinkventi provukli pored obezbeđenja i ušli sa aparatima da se iživljavaju - zaključuje izvor Kurira.
Nikola Lazetić nije bio voljan da komentariše dramu u bioskopu.