Vesti
Žuta štampa
PUKLA U BEČU: Karleuša u praznoj diskoteci
27.11.2012. 12:00
Izvor: kurir-info.rs
PUKLA U BEČU: Karleuša u praznoj diskoteci
Na nastup Jelene Karleuše 17. novembra došlo nekoliko desetina fanova, iako u klub „Planet“ staje 2.000 ljudi
Ovo je baš krimi rad.
Jelena Karleuša pevala je u praznoj diskoteci „Planet“ u Beču! U popularnom klubu, koji prima 2.000 ljudi, na njen nastup došlo je tek nekoliko desetina gostiju! Maltene, čovek je mogao da ih na prste prebroji.
- U ovom klubu su nedavno pevali grupa Kolonija, Dado Polumenta, Nedeljko Bajić Baja i svi su imali daleko bolju posećenost od Karleuše - kaže naš sagovornik koji je prisustvovao Jeleninom nastupu:
- Na sceni sa njom su bile dve igračice, a ona je nosila povez preko očiju i zavodljivo igrala skoro gola, u bodiju. Ali to skoro da nije imao ko da gleda, kao ni da je sluša dok peva na matricu.
Karleuša uveliko najavljuje koncert na Ušću, na kome su pevale samo najveće zvezde naše estrade kao što su Ceca Ražnatović i Zdravko Čolić, pa nakon Beča ostaje nejasno da li joj se isplati da se upušta u takav projekat. Valjda zna šta radi!
Uništila video-zapise
Sa debakla u Beču na Jutjubu su se mogla videti dva video-zapisa. Ali kada je shvatila da to nije nimalo za pohvalu i da su ljudi počeli da se sprdaju, Karleuša ih je odmah izbrisala. Ostao je samo zapis na engleskom: „Ovaj video više nije dostupan zbog autorskih prava od strane ‘JK mjuzik’“.