Vesti
Žuta štampa
Ide na jug: Ode Ceca u Australiju
04.12.2012. 12:00
Izvor: Kurir
Ide na jug: Ode Ceca u Australiju
Ražnatovićeva otputovala na australijsku turneju, tokom koje će nastupati u prestižnim dvoranama u Pertu, Sidneju i Melburnu
Svima zima, meni leto je...
Svetlana Ražnatović otputovala je juče u Australiju, na turneju tokom koje će nastupiti 6. decembra u Pertu, 14. decembra u Sidneju, a dan kasnije u Melburnu. Kao što je Kurir već pisao, koncerte će održati u prestižnim dvoranama, u kojima nastupaju svetske zvezde poput Madone i Kajli Minog.
- Radujem se što idem u toplije krajeve. Dobro će mi doći jedna lepa promena, pošto idem tamo gde je leto, a inače ne volim zimu. U Australiji imam vernu publiku, a što se tiče očekivanja, ne želim ništa više od onoga što se dešavalo pre dve godine na turneji. Ako bude bilo tako, biću prezadovoljna. Vraćam se pre krsne slave Svetog Nikole, jer veselje ne može da prođe bez domaćice! - kazala je Ceca za Kurir.
Otkrila nam je da će u najluđoj noći uživati sa svojim najbližima.
- Kad je reč o Novoj godini, najverovatnije ću je proslaviti u krugu porodice - rekla nam je folk zvezda dok je opušteno čekala svoj let na aerodromu „Nikola Tesla“. Blistala je u beloj trenerci, crnim patikama, s puštenom kosom i neizbežnim naočarima za sunce.
Sa Cecom je otputovao i Aleksandar Milić, njen najbliži saradnik.
- Koncerti će biti baš veliki i, kako čujemo, već su rasprodati - naglasio je uz osmeh Mili.